Aitor González finalment no seguirà al CE Mataró

Ha estat capità i un dels gran referents de l'equip en les últimes sis temporades

Aitor González comiat

Fa pocs mesos, en plena pandèmia, el CE Mataró va començar a altes, baixes i renovacions i un dels anuncis dels més celebrats va ser la continuïtat del capità Aitor González. Finalment, però, el jugador ha decidit fer un canvi d'aires, afrontant potser l'últim repte de la seva carrera com a jugador.

L'Aitor Gonzàlez Cebrián, és un jugador format a la pedrera groc-i-negra i component d'aquell gran equip juvenil que l'any 2006 va pujar a la Divisió d'Honor. Ja va debutar amb el primer equip del Mataró la temporada 2006-07, però va el seu talent no havia passat desapercebut i va marxar de seguida buscant nous horitzons. Va jugar a 3a Divisió en equips com l'Europa, Masnou i Vilassar de Mar.

200706Fu_AitorMarxa

A mitja temporada 2014-15 va tornar al CE Mataró. En el partit del seu retorn, el dia 11 de gener del 2015, en el camp de la Guineueta, i quasi en la primera pilota que tocava va marcar de "gol olímpic" des de la cantonada. L'equip groc-i-negre va aconseguir un  valuós empat que seria molt important per acabar assolint l'ascens a 1a Catalana.

Durant aquella temporada i les cinc següents ha estat un dels referents del joc de l'equip i també ha estat un dels capitans. 

En aquestes sis temporades ha jugat 158 partits, en els quals ha marcat 58 gols.

190908Fu_ParetsCEMGolaitor

Amb la seva virtuosa cama esquerra ha delectat als afeccionats amb grans assistències, amb gols antològics de llançament de falta directa, la seva gran especialitat, i també amb alguns gols "olímpics" de llançament de còrner directe.

No hi ha cap mena de dubte que igual que dèiem fa unes setmanes en referència al porter Pol Andiñach, se'l trobarà molt a faltar.

Per altra part el club també va anunciar fa uns dies la renovació d'un jugador que pot ser puntal com és el cabrilenc Kique Amador.

Ho ha anunciat a través de les xarxes socials del mateix club groc i negre, on seguirà com a entrenador del Juvenil B, amb aquests dos vídeos.

Anuncien un nou equip B

Una altra novetat de cara a la pròxima temporada al Municipal del Centenari és que des del club groc i negre han anunciat la creació d'un filial, el CE Mataró B, pel qual tenen les proves obertes.

CE Mataró B