La Cerdanyola sense reacció

Pomar 2 - Cerdanyola 1

La Cerdanyola va caure aquesta passada jornada al camp de l’últim classificat que d’aquesta manera aconseguia la seva primera victòria del campionat. L’equip groc arribava al partit després d’una setmana bastant moguda amb l’arribada de cinc noves incorporacions, tres de les quals van debutar en el matx. Aquest fet es va notar bastant durant la primera part on la Cerdanyola no va donar cap mostra d’equip conjuntat davant un Pomar que va sortir bastant atemorit.

A la segona part els locals es van veure capaços d’endur-se el partit i van sortir en tromba a l’atac, fruit d’això al cap de quinze minuts el resultat ja era de dos a zero. Amb aquest desavantatge en el marcador la Cerdanyola no va saber reaccionar i en cap moment l’equip va donar mostres de ni tant sols empatar el partit. En l’últim minut de joc Augusto va reduir diferències, però va ser més fruit del relaxament local que per mèrits propis. Després d’aquest gol l’equip groc no va tenir cap més ocasió per empatar i el Pomar es va fer amb els seus tres primers punts.

CERDANYOLA: Fonti, Camprubí, Linares, David (Jonhy,85’), Matin, Marc (Buitre,69’), Sergio (Calvo,70’), Oscar (Vicaria,65’), Cristian, Bustos (Augusto,85’), Hugo.
ÀRBITRE: Sr. González Doblado. Va amonestar amb targeta groga als locals Alex, Felipe, Genís, Ramos, Luis i als visitants Marc, Sergio, Bustos i Vicaria. També va expulsar amb targeta vermella al delegat local.
GOLS: 54’ Ramos (1-0), 60’ Juan (2-0), 89’ Augusto (2-1).

Classificació de Territorial Preferent Grup 1