Tercera victòria consecutiva del femení del Joventut

Va guanyar de forma còmoda al Sant Vicenç i quasi té la permanència assegurada

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va aconseguir la seva tercera victòria consecutiva i d'aquesta manera quasi té ja la permanència assegurada a la Lliga Catalana.

El partit contra el Sant Vicenç va ser força còmode, ja que l'equip visitant anava molt minvat d'efectius i al descans ja perdia per 18-11, tot i això va lluitar de valent, amb una jugadora que ella sola va fer 13 gols, i a la segona part van maquillar una mica el resultat, aprofitant també que l'equip local, una mica relaxat, va fallar molts llançaments.

JOVENTUT MATARÓ - SANT VICENÇ 31-24

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich portera; Cristina Arteaga, Cristina Moreno (5), Cristina Pi (5), Lorena Fernández, Isa Latorre (5, 2 de p.), Mar Gómez (2, 1 de p.), Laura Gallego (5, 3 de p.), Aina Rossell (1), Irene Hernández, Judith Pérez (2), Saray Romero (6), Dana Torres.