El Joventut busca el primer triomf a la 1a Estatal d'handbol 16-17

Rep dissabte a les 18 hores el Sant Cugat, mentre el femení juga a Vilamajor

  • Divendres, 30 Setembre 2016 16:15

L'equip sènior masculí del Joventut Handbol Mataró juga el dissabte (18 hores) al pavelló Teresa Maria Roca el primer com a local de la 1a Estatal d'aquesta temporada i en ell busca la primera victòria després d'haver caigut a Esplugues (32-28) en el partit inicial.

És aquest un partit entre dos equips força renovats amb entrenadors nous (Jordi Coma i David López) i baixes de jugadors importants als dos costats, com el porter Oriol Mas, Toni Busquets, David Pedragosa, Marc Martínez, Roc Segarra i Marc Castilla en els bàndol local, i sobretot la de Marc Jordan, el màxim golejador del passat campionat, en el costat visitant.

Primer partit tenporada 15/16 handbol Mataro

L’equip local necessita més el triomf i haurà d'intentar començar bé ja que si el partit va igualat, els nervis poden ser una llosa per a ells, mentre que els santcugatencs poden jugar més tranquils després de la victòria sobre el Sant Joan Despí de la 1a jornada.

Fins ara el Sant Cugat ha visitat dues vegades el pavelló mataroní a 1a Estatal. La temporada passada la victòria va ser per a l'equip local per 27-26, però en canvi fa dues temporades van guanyar els vallesans per 23-28.

L'equip femení defensa el lidertage a Vilamajor

Per la seva part l'equip femení, que és el primer líder de la Lliga Catalana, té una dura prova a Vilamajor, una pista d'on no és fàcil treure els dos punts. Però l'equip de Jordi Fernàndez aquesta temporada té una solidesa que permet confiar en que pugui tornar amb el triomf i consolidar les seves aspiracions.

La temporada passada el resultat va ser de 30-26 favorable a les vallesanes, mentre que fa dues temporades la victòria va ser mataronina exactament amb els mateixos números (26-30).

160930Ha_Vila-JHM