El Joventut Synergie guanya un partit de defenses

L’equip visitant, el Puchi eivissenc, només va poder marcar 6 gols en els últims trenta minuts

Handbol JH Mataró - Puig d'en Valls

El Joventut Synergie va aconseguir el diumenge al migdia la segona victòria seguida i es consolida a la zona tranquil·la de la Divisió Plata Estatal femenina. Va ser un triomf molt treballat davant l’equip eivissenc del Puig d’en Valls i forjat en una gran defensa a la segona part, en la qual l’equip visitant només va poder marcar 6 gols en els 30 minuts.

Durant la primera part el Puchi, treballant molt bé en defensa, va frenar el superior potencial ofensiu local i va anar sempre per davant arribant al descans dos gols per sobre.
A la represa l’equip mataroní es va posar per davant, però els dos equips estaven molt encallats en atac. El partit es va trencar en uns moments d’inspiració de Maria Murillo, quan va marcar quatre gols quasi seguits, per portar el marcador fins al 20-17.

JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE 21-18 PUIG D'EN VALLS

JOVENTUT SYNERGIE: Lídia Bentkib, Laia Argelich, Noemí Pérez porteres; Ona Muñoz (7), Clara Poo (3), Sandra Fargas (1), Judith Molins (1), Maria Murillo (4), Maria Muñoz (3), Sara Muniesa, Alisa Forné (2), Claudia Grajal, Abril Buscà, Adriana Murillo, Berta Vives.
PARCIALS CADA 5’: 2-3, 3-5, 5-7, 8-8, 9-11, 10-12 descans; 13-13, 15-14, 18-16, 18-17, 19-17, 21-18.