Imprimir aquesta pàgina

Victòria important del JH Mataró davant un rival directe

Va superar amb solvència el Sant Joan Despí al Pavelló Teresa Maria Roca en partit de la 1a Estatal

Handbol JH Mataró - Sant Joan Despí

El Joventut Handbol Mataró, després de dues derrotes consecutives, tenia un partit important a casa davant un rival directe com és el Sant Joan Despí. I la veritat és que sobre la pista l’equip de Sergi Rodríguez es va mostrar molt superior.
Des del primer moment va manar en el marcador, arribant durant la primera part a tenir una diferència de 5 gols al marcador, que es van quedar en tres al descans.

A la represa va semblar que l’equip visitant podia crear més problemes i es va acostar a dos gols. Això va fer treure el millor de l’equip local, que amb bones defenses, bones aturades de Bassory i amb Pablo Vela i Mario Martínez inspirats en atac va fer un parcial de 4 a 0, que ja va obrir un forat important abans de l’equador de la segona part. L’equip del Baix Llobregat va intentar accelerar el partit obrint molt la defensa, però això no els va servir de res perquè l’equip local la va superar amb facilitat.

JOVENTUT MATARÓ 37-28 SANT JOAN DESPÍ

JH MATARÓ: Bassory Tandian, Edu Calderón, Guillem Juvinyà porters; Bernat Muñoz (4), Jaume Pujol (1), Pablo Vela (9), Dani Aguilera (3), Àlex Bosch (2), Jan Bonamusa (4), Oriol Vaqué (2), Berenguer Chiva, Max Ansón (4), Mario Martínez (8), Blai Deulofeu, Joan Gascón, Pau Guirado.
PARCIALS CADA 5’:  2-2, 7-6, 11-7, 13-10, 15-10, 17-14 descans; 18-15, 20-18, 24-19, 27-22, 32-26, 37-28