Gran partit del JH Mataró davant del líder de la 1a Estatal

L'equip de Sergi Rodríguez ha empatat contra el Sant Martí Adrianenc que ho havia guanyat tot fins ara

Handbol JH Mataró - Sant Martí Adrianenc

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit tota una proesa en empatar davant el Sant Martí Adrianenc, el líder de la 1a Estatal, que havia guanyat els 14 partits disputats fins ara, i que ha cedit el primer punt aquí a Mataró en l'últim partit de la primera volta, cosa que no li impedeix acabar com a campió d'hivern.

L'equip de Sergi Rodríguez no ha començat bé davant d'un equip que ha sortit en tromba i ha posat un 1-6 al marcador. Semblava que la cosa podria acabar malament, però un temps mort del tècnic local ha servit per millorar alguns aspectes defensius i jugar amb més criteri en atac. S'ha anat recuperant en el marcador, i a poc del descans s'ha empatat a 12, però un parell d'exclusions patides per l'equip local han permès el líder arribar al descans amb 13-16.

Handbol JH Mataró - Sant Martí Adrianenc

A la represa l'equip local ha sortit a donar-ho tot i no li ha perdut mai la cara al partit. Amb una gran defensa (tot i no comptar amb puntals com Oriol Vaqué i Berenguer Chiva), i amb Bassory aturant sota pals, l'equip barceloní ha trobat moltes dificultats per marcar. En atac el Joventut jugava amb bons procediments i perdent poques pilotes. Als deu minuts ja s'havia empatat a 20 gols. A partir d'allà l'equip groc-i-negre ha mantingut el tipus davant el que ha demostrat ser el millor equip de la categoria, i que la temporada passada estava a Plata Estatal.

Handbol JH Mataró - Sant Martí Adrianenc

A cada gol visitant ha anat replicant el Joventut i s'han anat succeint els empats a tots els registres. Mario Martínez ha agafat la responsabilitat i dintre dels cinc minuts finals ha marcat els tres últims gols dels locals, l'últim jugant en inferioritat. S'ha defensat bé amb un home menys i el Joventut encara ha tingut l'última opció de marcar per obtenir el triomf, però no ha estat possible. Finalment, tot i patir un arbitratge força contrari en els moments claus del partit, s'ha aconseguit un punt molt meritori que ha de servir perquè l'equip mataroní agafi confiança per a una segona volta en la qual ha d'escalar posicions.

JOVENTUT MATARÓ 26-26 SANT MARTÍ ADRIANENC

JH MATARÓ: Bassory Tandian i Edu Calderón porters; Manel Núñez, Pablo Vela (8), Jaume Pujol  (5), Jan Bonamusa (1), Dani Aguilera (2), Bernat Muñoz (2), Àlex Bosch. Max Ansón, Mario Martínez (7), Bernat Bonamusa (1), Joan Gascón.
PARCIALS CADA 5': 1-2, 1-6, 6-9, 9-11, 12-12, 13-16 descans; 16-19, 20-20, 21-21, 23-23, 23-24, 26-26.