El JH Mataró de 1a Estatal es retroba amb la victòria a Banyoles

L'equip femení de Plata perd a la pista del Morvedre, l'equip ja campió

Handbol JH Mataró - Banyoles

L'equip masculí del Joventut Handbol Mataró es va retrobar amb la victòria a la pista del Banyoles, que amb aquest resultat i als altres de la jornada quasi queda condemnat al descens de categoria.

L'equip mataroní va imposar el seu ritme des de bon començament, amb una gran defensa i corrent al contraatac i a l'equador de la primera part guanyava per 4-10. Es va espavilar una mica l'equip local, que s'hi jugava molt, en el tram final de la primera part i al descans havia reduït la diferència a la meitat (11-14).
A la represa el Joventut va controlar bé al situació, tot i que els locals ha trobaven més facilitats per marcar. Un parcial de 0 a 3 mitjan d''aquesta segona part va obrir el forat als set gols (18-25), una diferència que els de Sergi Rodríguez van gestionar bé fins al final, per acabar guanyant per 26-32.

Van jugar: Bassory Tandian, Edu Calderón porters; Pablo Vela (11), Manel Núñez (2), Jaume Pujol (5), Jan Bonamusa (3), Dani Aguilera (1), Oriol Vaqué (2); Joan Gascón (2), Berenguer Civa, Max Anson, Mario Martínez (5), Bernat Bonamusa (1).

L'equip femení sense opcions davant del campió

L'equip femení jugava a la pista del Morvedre de Sagunt, l'equip ja campìó, que no es va relaxar en absolut i va celebrar el títol aconseguit la setmana anterior amb una gran exhibició per guanyar per 33-18 davant d'un equip mataroní que poc va tenir a fer i que al descans ja perdia per 16-10.
Van jugar: Lídia Bentkib, Laia Argelich i Noemí Pérez porteres; Ona Muñoz (2), Zara Verdugo, Clara Poo (7), Judith Molins (2), Maria Murillo (1), Alisa Forné (3); Laia Arredondo, Claudia Grajal, Abril Buscà (1), Adriana Murillo (1), Berta Vives (1).