El Mis Ibèrica CH Mataró supera el cuer sense problemes

Va ser un partit còmode per a un equip que necessitava guanyar

L'equip del Mis Ibèrica CH Mataró va guanyar el cuer, el Raspeig, de forma còmoda per poder respirar una mica. No gaire, ja que la zona de descens continua a només dos punts, tot i que el cinquè classificat està a sis punts, en una classificació tremendament igualada a la zona central.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Raspeig

A la primera part Marc Figa, amb el primer gol, i Eric Florenza, amb dos més, ja van encarrilar la victòria, que va arrodonir Àlex Cantero a l'inici de la segona part. Després l'equip local es va centrar sobretot en el tema defensiu per intentar mantenir el zero, cosa que van aconseguir. I és aquest un fet que no aconseguia des de fa dues temporades quan encara militava a l'OK Lliga i va derrotar el Calafell per 3-0. Als darrers minuts va debutar Conrad Xicota amb el primer equip, i Oriol Lladó va tornar tocat del cop amb la tanca de la setmana anterior –que el va enviar a l'hospital–, però ja va poder jugar.

Mis Ibérica CH MATARÓ - CP RASPEIG 4-0

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Jordi Bartrés, Eric Florenza (2), Eric Serra, Marc Figa (1), Oriol Lladó, Conrad Xicota, Àlex Cantero (1), Juan Sebastián Gómez (ps).