El Mis Ibérica CHM, a seguir el camí cap a OK Lliga

Per mantenir-se en llocs d'ascens els homes de Quim López han de guanyar al Maçanet el dissabte (19 h) al Pavelló Jaume Parera

El Mis Ibérica CH Mataró retepeteix a casa aquesta setmana, ja que aquest dissabte 21, a les 19 hores, els mataronins reben al SHUM Maçanet. L'equip de La Selva ara mateix ocupa la darrera plaça d'ascens que queda per decidir, però l'anterior jornada van guanyar al segon classificat, el Sant Cugat. Es troben a la corda fluixa, i necessiten puntuar per no despenjar-se i seguir pensant en mantenir la categoria, per tant el partit ben segur que no serà gens fàcil i el Mataró haurà de donar-ho tot per seguir en zona d'ascens. A la primer volta, els mataronins van imposar-se per 3-4 al Maçanet, que llavors encara estava lluitant per ficar-se a la part alta de la classificació.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Maçanet

De fet ara mateix entre el tercer classificat per davant –darrera plaça d'ascens–, que és el Mataró, i el tercer per la cua –el dotzè i primer lloc de descens– tan sols hi ha vuit punts de diferència, i amb quinze en joc encara pot passar absolutament de tot entre aquests deu equips. L'emoció en el tram final de competició està garantida.

Crònica del partit de la primera volta a Maçanet