El GrupClima Mataró pateix més del compte per superar al cuer (4-5)

El Reus Ploms, cuer de la categoria, va estar a punt de sorprendre al Mataró però un gol d'Acuña va posar les coses al seu lloc

El GrupClima Mataró va patir més del compte per endur-se els tres punts de la pista del Reus Ploms tot i anar guanyant per 0-4 a falta de dotze minuts pel final. L’equip local va reaccionar i va empatar el partit en sis minuts, però Acuña va posar les coses al seu lloc amb un gol de falta directa i va donar la victòria al seu equip.

Els homes d’Iván Sanz tenien molt clar que per no deixar-se sorprendre era clau avançar-se aviat i això ho van fer, ja que quan només s’havien jugat dos minuts Ruiz va marcar el primer gol del matx. El Mataró va seguir el guió ideal del partit de forma impecable ja que al minut onze de partit, després dels gols de Xavi Gonzàlez i d’Acuña, el marcador ja reflectia un 0-3 que deixava la victòria molt ben encarrilada abans del del descans.

A la represa la situació encara va millorar, ja que als set minuts l’avantatge visitant s’havia ampliat a quatre gols després de la diana de Puig i semblava deixar el partit sentenciat (1-4). Però quan faltaven dotze minuts pel final el Reus Ploms va treure el seu esperit de lluita i va reaccionar, marcant quatre gols en només sis minuts i igualant de nou el marcador (4-4). El Mataró no es va rendir a l’empenta local i va intentar reconduir la situació, i a quatre minuts pel final Acuña va tornar a posar al seu equip per davant al transformar una falta directa.

REUS PLOMS: Ariza, Pujol, Mirado, Cabré i Juli Casas (3) equip inicial; Arcos (1), Carbó, Robert i Alexis. Targeta vermella directa a Juli Casas i vermella per acumulació a Mirado i Cabré. Targeta blava per acumulació a Arcos.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Jordi Bartrés, Xavi Gonzàlez (1), Xavi Ruiz (1) i Iván Acuña (2) equip inicial; Adam Puig (1) i Guti.
MARCADOR: 2’ RUIZ (0-1); 11’ GONZÀLEZ (0-2); 11’ ACUÑA (0-3); 32’ PUIG (0-4); 38’ Arcos (1-4); 39’ Juli Casas (2-4); 43’ Juli Casas (3-4); 44’ Juli Casas (4-4); 46’ ACUÑA (4-5).
ÀRBITRE: Pernas.