Victòria contundent del Rugby Club Mataró

El conjunt mataroní va guanyar 41-17 al Reus Deportiu i es col·loca quart

RC MataróDiumenge passat l’equip del Rugby Club Mataró va guanyar a casa 41-17 Rugby Reus Deportiu. Amb aquesta victòria el Mataró guanya una posició a la taula classificatòria i ara és quart, molt a prop de l’ascens quan encara queda un partit contra l'Osona Rugby “els Crancs” (tercer en la classificació).

RC Mataró

Els visitants van fer una transformació de “cop de càstig” sumant tres punts i el Mataró va poder transformar dos de la mateixa manera amb els "xuts a pals"  transformats de Borja Bleda, quedant com a resultat a mitja part, 11-3.

RC Mataró

La segona part ja va ser molt diferent. Els locals van imposar el físic i el moviment de la pilota transformant marques diverses, Clement, Tete (Raul Hernàndez), Ferran Belmonte, Álvaro García i Samuel Orellana, alguns per partida doble. En definitiva, va ser gran matí de Rugby a la capital del Maresme que va acabar en un tercer temps en el Bar Frankfurt Nou Atenes.

RC MATARÓ -  REUS 41-17

RC MATARÓ: Flavio Quiroja, Albert Rodríguez "Amish", Jordi Andrada, Alejandro Guzman, Jesús Ventura, Arnau Canudas, Pere De Cea, Manuel Cabrera, Clement, Borja Bleda, Ferran Belmonte, Álvaro García, Jaume Cirera, Raúl Hernández "Tete", Matías Amil , Pablo García, Ruben Rodríguez, Samuel Orellana, Arnaud "Nono", Andrés "Guate", Manuel Ortega i el capità Vicenç Fàbregas.