Ramos topa amb el poderós servei de Raonic a Wimbledon

Com l'any passat s'ha quedat a la tercera ronda del prestigiós torneig londinenc

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas no ha pogut millorar la seva millor actuació al Torneig de Wimbledon i, igual que l'any passat, ha caigut a la tercera ronda del torneig, veient-se privat de la possibilitat d'entrar per primera vegada als vuitens de final.

170710Te_RamosWimbledon

L'Albert, que era el cap de sèrie número 25 del torneig, havia superat les dues primeres rondes derrotant l'australià Thompson en tres sets, i el rus Rublev en cinc. Però a la tercera ronda, els setzens de final, s'ha trobat amb el canadenc d'origen montenegrí, Milos Raonic, cap de sèrie número 6 i finalista a la darrera edició, que tenia unes certes ganes de revenja, ja que l'any passat va caure davant Ramos a Roland Garros.

Raonic ha imposat el seu potentíssim servei davant el qual Ramos no ha tingut massa a fer, i de fet no ha tingut ni una sola opció de "break" en tot el partit, sumant només 15 punts quan estava restant. I, tot i que el mataroní ha estat molt bé al servei, ha vist així com Raonic li ha acabat guanyant el partit en tres sets, amb un "tie-break" i dos trencaments de servei de les 13 opcions que ha tingut. El marcador final ha estat 7-6, 6-4 i 7-5 després de 2 hores i 21 minuts de joc.

Les dades del partit