Comencen a obrir algunes instal·lacions esportives municipals

Les pistes d'atletisme, tancades a poc des ser inaugurades, reprenen la seva activitat

Pistes Atletisme reobertura

El món de l'esport amateur –a un ritme més tranquil que la lliga professional de futbol– també va fent passetes amb la Fase 2 cap a la famosa "nova normalitat". Concretament a la ciutat de Mataró, aquesta setmana comencen a obrir algunes de les instal·lacions municipals, sent la més destacada les recentment inaugurades pistes d'atletisme.

Les instal·lacions que començaran a recuperar-hi activitat esportiva són les següents:

• La pista Poliesportiva de Cirera, que fa pocs dies que estava en marxa, per a activitats del Club de Patinatge Mataró.
• El Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca per a activitats del Sènior del Futsal Mataró.
• L'Estadi Municipal d’Atletisme per a entrenaments del Grup Atletisme Lluïsos Mataró, Centre Atlètic Laietània i entitats de Triatló.
• També s’obren les pistes de petanca als Casals Gents Gran de Cirera, Parc, Cerdanyola, Havana, Santes-Escorxador i Molins, i les de Rocafonda (Roca-Palmera).

La resta d' instal·lacions esportives municipals, incloent-hi la Piscina Municipal, es mantenen tancades.

Altres activitats que es poden reprendre

La normativa també explica que amb el pas a la Fase 2, també hi ha altres activitats que poden recuperar certa normalitat. Per exemple es poden fer activitats de turisme actiu i natura en grups de fins a 20 persones i mitjançant cita prèvia, els parcs naturals poden obrir amb restriccions del 20% de l'aforament, en lligues no professionals federades es pot iniciar l’entrenament individual bàsic i fins i tot es podrien celebrar competicions esportives (a porta tancada o amb limitacions d’aforament).