Imprimir aquesta pàgina

El futur de l'esport mataroní en forma

Les promeses de l'hoquei, el waterpolo i l'handbol triomfen

161217EntrevistaBonamusaQue a Mataró l'esport escolar i de categories inferiors es practica molt és una realitat que no cal ni esmentar, gairebé. Amb incomptables fitxes a totes les categories i els esports és evident que la ciutat està molt conscienciada de la importància de l'esport en la joventut.
Aquesta última setmana també hem vist una gran mostra que el futur de l'esport competitiu de la ciutat també està en plena forma. I en tenim diversos exemples.
Alba Bonamusa, waterpolista de La Sirena Centre Natació Mataró, es va proclamar subcampiona del món sub-18 a Nova Zelanda. La mataronina, que habitualment ja forma part del primer equip femení de La Sirena, segueix les passes de jugadores com Marta Bach i Ru Tarragó que ja s'han fet un lloc entre les seleccionades per Miki Oca.

Però l'Alba no és l'únic cas d'èxit mataroní, com fem sortir en portada del Tot Esport, aquesta setmana, l'equip sub-17 femení del Club Hoquei Mataró s'ha proclamat campió per segon any consecutiu, i a més a més de forma molt contundent, del torneig Copa Battistela Sub-17, el que oficiosament és el campionat d'Europa de la categoria. Com en el cas de l'Alba, moltes de les integrants de l'equip són habituals del Medicare System a Ok Lliga Femenina.

Però encara no s'acaben aquí els èxits de la ciutat, ja que el cadet mataroní Eduardo Calle, format a les categories inferiors del Joventut Handbol Mataró, i actualment capità del seu equip, el Futbol Club Barcelona Lassa, es va proclamar campió amb la selecció espanyola, de la qual també n'és capità, del Torneig Internacional de promeses d'Avilès. I, a més a més, amb una gran actuació, anotant 13 gols al llarg de tot el campionat.
Agafem aquests exemples per tenir orgull de ciutat i que ens serveixin per intentar millorar encara més i no deixar de treballar.

Felicitats Campions!!