Molts equips "van sobre rodes"

Diversos conjunts de la ciutat porten ratxes victorioses importants

Esports 2013/2019, opinio tot esport-CH MATARO (edicio 1895)
Les persones que han fet d'entrenador, o simplement les que han practicat un esport d'equip, encara que no sigui a un alt nivell, saben de l'angoixa que es crea, dintre del grup, quan les victòries no arriben i s'encadenen una derrota rere l'altra. De fet fins i tot els seguidors més entusiastes se solen posar molt nerviosos en aquesta situació. Hi ha més lesions, els arbitratges no col·laboren i la sort no acompanya. Sembla que et posin bastons a les rodes, res surt bé. I quan l'equip aconsegueix trencar una mala ratxa, se sol parlar d'una victòria balsàmica, perquè la sensació d'alleugeriment és molt gran.

La situació contrària permet créixer a tots els nivells, perquè no estàs tan obsessionat pel fet de guanyar. S'està més preocupat en fer millor les coses, i això també acaba repercutint en el rendiment del conjunt. Tot va sobre rodes...

Ara mateix, per sort, mirant els esports col·lectius de la nostra ciutat tenim més equips en la segona situació, que no pas en la primera.

Com podeu veure a la portada, i fent encara més explícit això d'anar sobre rodes, tenim l'equip d'hoquei sobre patins del CH Mataró en bona ratxa. Ha sumat cinc victòries seguides i l'última amb una golejada espectacular en terres gallegues, que els permet pensar en l'ascens. Però també l'equip femení de la mateixa entitat també porta quatre victòries seguides i ja s'ha classificat per a la fase d'ascens.

En waterpolo tenim al Quadis, que porta quatre victòries seguides, i naturalment, tot i que en el moment d'anar a Europa la cosa ha canviat, l'equip femení del Centre Natació Mataró, que és líder de la Divisió d'Honor amb vuit victòries consecutives, i que ja té un títol a les vitrines, el de la Supercopa Estatal.

També en el lideratge, en aquest cas de la 2a Divisió B estatal de futbol sala, hi trobem l'equip del Futsal Aliança que ja enllaça una desena de triomfs consecutius, que el situen al capdavant de forma destacada.

Són equips en bon moment als quals hem de desitjar que la ratxa els duri força. I als que la tenen dolenta, que els arribi aviat el bàlsam.