Imprimir aquesta pàgina

Important acord entre clubs

CE Mataró i UD Cirera van signar un conveni de col·laboració

Opinió 2017/2019, opinio tot esport-signatura acord

El passat dimecres dia 4 a Can Palauet, els presidents del Club Esportiu Mataró, Fran Seijo, i de la Unión Deportiva Cirera, Dani Morillo, van signar un important acord de col·laboració entre les dues entitats. Un acord que rep també el suport de l'Ajuntament de la nostra ciutat, que va estar representat a l'acte per la tinenta d'alcalde Laura Seijo, per la regidora d'Esports Bea Delgado, i pel regidor d'ERC Francesc Teixidó, i també de la FCF, representada per Antonio Jiménez, el seu delegat al Maresme.

El conveni de col·laboració té com a objectius principals:

  • Impulsar el futbol a Mataró mitjançant una col·laboració que s'ha de produir en els camps esportiu, social i econòmica entre ambdues entitats.
  • Fer del CE Mataró un referent del futbol català, portant-lo a les categories que una ciutat com la nostra es mereix.
  • Aconseguir alhora el creixement social i esportiu de la UD Cirera.
  • Cercar recursos econòmics de forma conjunta.
  • Interlocutar amb els altres clubs de la ciutat per donar a conèixer el projecte i convidar-los a que s'hi sumin.

Tot i que el conveni s'ha signat ara, des de fa temps les dues entitats treballen de forma conjunta en alguns àmbits sota la premissa que només junts seran més fortes. Així per exemple a nivell esportiu aquesta temporada s'han fet trobades entre els equips de coordinació dels dos clubs per marcar fites conjuntes i marcar directrius a seguir.

També s'està estudiant la possibilitat de crear uns equips "B" dels clubs per donar continuïtat a jugadors que acaben la seva etapa formativa com a juvenils. En l'aspecte social, aquest any els dos clubs organitzen al Nadal i de forma conjunta la campanya de recollida d'aliments i joguines, i estan preparant les bases d'un futur equip de futbol adaptat que portarà el nom d'Iluro.

No hi ha dubte que és una magnífica iniciativa dels dos clubs i, com diuen, estaria bé que s'hi poguessin unir els altres clubs de la ciutat. Els desitgem des d'aquí molta sort en el nou projecte i en aquesta mateixa revista en parlem amb els seus presidents.