Victòria del femení del CN Mataró de tennis taula

Les mataronines guanyen 2-4 a Balaguer i ja són terceres a la classificació

El CN Mataró Quadis femení de tennis taula va guanyar 2-4 el Balaguer en un partit on les locals van plantejar més problemes dels esperats a les mataronines. Les noies entrenades per Flora Kashanova van haver de superar un 1-0 advers i es van acabar imposant gràcies a la qualitat i a la veterania de les seves jugadores.

Gàlia Dvorak i Natalya Prosvirnina van superar amb les seves victòries el punt inicial de la seva jugadora xinesa Tingting Wang, una de les millors jugadores de la lliga i que havia estat al Vic, i que en el primer matx havia superat Liu Chang. Els dobles també van ser favorables i la parella del Quadis (Liu/Gàlia) s'imposava a la parella local (2-3). El punt definitiu el va donar la Liu que s'imposava a la seva rival per un inapel·lable (0-3), abans Gàlia Dvorak havia perdut 3-1 davant Tingting. Dos punts més i el Quadis que ja és el tercer classificat.

BALAGUER - CN MATARÓ QUADIS 2-4

Tingting Wang - Liu Chang 3-1Anna Biscarri - Gàlia Dvorak 0-3Yanlan Li - Natalya Prosvirnina 2-3Tingting/Li - Gàlia Dvorak/Liu Chang 2-3Tingting Wang - Gàlia Dvorak 3-1Yanlan Li - Liu Chang 0-3