El mataroní Ramos ja està entre els vuit millors de Roland Garros

El canadenc Raonic, número 9 del món, no ha pogut fer res caient en tres sets

El mataroní Albert Ramos Viñolas avui, en el dia l'aniversari del seu pare, li ha fet un regal sensacional, ja que en els vuitens de final del Torneig de Roland Garros a París, ha guanyat el canadenc Milos Raonic, número 9 del món i cap de sèrie número 8, en tres sets (6-2, 6-4, 6-4) i s'ha classificat per als quarts de final del prestigiós torneig del Gran Slam... o sigui que està entre els vuit millors!!

El mataroní, que està situat al lloc 55è del rànquing, va jugar de forma esplèndida fent anar d'un costat a l'altre el potent tennista canadenc que no va poder en l'intercanvi de cops. Raonic va fer fins a 38 errades no forçades, tot i que també va fer 41 cops guanyadors, mentre que l'Albert només va cometre 13 errades no forçades en tot el partit, per 25 cops guanyadors.

16528Te_RamsQuarts

Tot i haver jugat cinc sets el passat divendres per eliminar el nord-americà Jack Sock, avui s'ha mostrat totalment recuperat i no ha volgut donar opcions al canadenc i des del primer moment l'ha superat. El 6-2 en el primer set ja ha marcat diferències i després, tot i el gran potencial del seu rival, ha continuat jugant a un alt nivell i ha guanyat els dos següents per 6-4.

Les dades del partit

El suís Wawrinka rival a quarts de final

L'Albert Ramos ara es trobarà dimarts vinent, en els quarts de final, amb el suís Stan Wawrinka (número 4 del rànquing mundial, cap de sèrie número 3 i darrer campió del torneig), amb la intenció d'allargar aquest somni. Un somni que podria venir complementat amb la possible presència de l'Albert Ramos als Jocs Olímpics, ja que en acabar aquest torneig es donarà la llista de cinc jugadors que hi aniran representant a Espanya.

Fa unes setmanes ja es van enfrontar a Ginebra amb triomf del suís.
Com a dada curiosa dir que l'Albert Ramos és l'únic esquerrà que queda en competició dels 17 que la van començar.
Els altres dos classificats pel seu costat del quadre són el francès Richard Gasquet (número 12 del rànquing mundial) i l'escocès Andy Murray (número 2).

160528Te_Ramossacada

160528Te_RamosRaonic-2

160528Te_Ramoscontent

160528Te_RamosRaonic