Albert Ramos competirà als Jocs de Rio 2016

El mataroní és a la llista definitiva que avui ha donat la Federació Espanyola de Tennis

Avui la Real Federación Española de Tennis ha enviat a la Federació Internacional de Tennis la llista de tennistes espanyols inscrits per als Jocs Olímpics de Rio 2016, i com ja s'esperava, tot i que faltava la confirmació oficial, el mataroní Albert Ramos Viñolas és a la llista, i competirà als Jocs, on de moment com a representació mataronina ja hi teníem a les tres "sirenes" del waterpolo (Roser Tarragó, Marta Bach i Laura López) i també a dos marxadors, la mataronina del FC Barcelona Raquel Gonzàlez i també a Chuso Garcia Bragado, l'atleta del CA Laietània.

160528Te_Ramoscontent

Albert Ramos acompanyarà a la competició individual a Rafa Nadal, David Ferrer i Roberto Bautista, mentre que a la competició femenina seran Garbiñe Muguruza i Caral Suàrez.
En dobles jugaran Carla Suárez i Garbiñe Muguruza; Anabel Medina i Arantxa Parra; Rafael Nadal i Marc López i David Ferrer i Roberto Bautista.
Faltarà confirmar les parelles de dobles mixtos, on s'espera que Rafa Nadal faci parella amb Garbiñe Muguruza.

Eliminat en primera ronda al Torneig de Halle

Alberto Ramos ha jugat en el Torneig ATP-500 de Halle (Alemanya), que es disputa sobre gespa, que no és superfície que se li doni massa bé al mataroní, caient eliminat a la primera ronda davant el jugador local Dustin Brown (número 87 del món) per 6-3, 7-5.