El CN Mataró femení setè a la Copa del Rei de triatló

Les noies del CN Mataró van ser el primer equip català classificat

L'equip femení del Centre Natació Mataró va tenir una destacada actuació a la Copa del Rei de triatló disputada al Ferrol el passat cap de setmana acabant en un molt bon setè lloc.

La prova, que es disputa per equips, constava de 750 m de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu, i l'equip del Centre format per Sheila Brillas, Mònica Pellejero, Sara Loehr i Neus Caylà va acabar en un temps de 1h 16'07".

Al primer tram, el de natació, l'equip va sortir en tercer lloc amb un temps de 11'34", però després va anar perdent posicions, en el tram de bicicleta (39'42") i el de cursa a peu (24'51").

El guanyador de la prova va ser el Cidade de Lugo, seguit pel Tritoledo i el Triatlón Ferrol. L'equip mataroní va ser el primer equip català classificat per davant del Reus Ploms que va quedar vuitè, d'entre 25 equips classificats.

L'equip masculí del Centre format per Francesc Juàrez, Antonio Roldán, Fernando López de Sagredo, Pol Samsó i Jordi Fernàndez va acabar en el lloc 21è amb un temps de 1h 05'15", d'entre 40 equips arribats. L'equip del Centre va ser el quart equip classificat per darrere del Prat, el VO2 de Cabrera de Mar (que amb Santi Pellejero, David Royo, Albert Parreño i Guillem Samaniego, va quedar 6è amb un temps de 1h 02'01") i el Reus Ploms. El guanyador va ser també el Cidade de Lugo amb un temps de 57'48".

Fernando López bronze estatal júnior en aquatló

També allà a Galícia, en concret a Sanxenxo, es va disputar el campionat d'Espanya d'aquatló sobre unes distàncies de 2'5 km a peu, 1 km de natació i 2'5 km a peu, i el triatleta del Centre Fernán López de Sagredo va quedar tercer en júniors amb un temps de 34'02", mentre que Pol Samsó va quedar 5è amb 34'20".

En categoria elit Antonio Roldán va quedar 26è amb 31'48", Jordi Fernàndez 3oè amb 32'05" i Francesc Juàrez 35è amb 34'20" i a la femenina Sheila Brillas fou 14a amb 37'48", Neus Caylà 15a amb 37'57" i Sara Loehr 21a amb 39'52".

Per equips el femení va quedar 5è i el masculí 8è.