La Sirena derrota el seu rival directe

L'equip mataroní guanya abans de l'aventura europea

Avui al migdia el CN Mataró La Sirena, abans de la seva aventura europea de la pròxima setmana, ha obtingut un triomf important davant el Mediterrani, el seu rival directe per la segona plaça.

El "Medi" ha sorprès amb un gol rapidíssim, però de seguida Clara Cambray ha respost, iniciant un primer quart força boig, amb domini dels atacs, que s'ha tancat amb un 3-4 favorable a les visitants, i en el qual l'equip local només ha anat per davant amb el 3-2 fet per Marta Bach.

mataro-mediterrani
Al segon quart, el "Medi" ha anat acusant l'esforç del primer quart, Laura López ha fet dos gols, la defensa ha estat bé, frenant bé la màxima golejadora de la lliga (Laura Vicente) i Amy Carlson ha posat la persiana a la seva porteria. Però també Cristina Pérez ha aturat un penal a Laura López, que hauria estat el 6-4, que a la darrera jugada abans del descans sí que ha fet Ona Meseguer.
A la represa ha estat l'atac local el que s'ha travat, però després que les visitants empatessin, Ciara Gibson i Ariana Gragnolati, en una contra, han pogut restablir els dos gols d'avantatge.

Al darrer quart un gol ràpid ha tornat a posar al partit el "Medi", però l'oportunisme de Cambray ha tornat a posar els dos gols (9-7), i tot i que les visitants han tornat a reduir, un darrer gol de Laura López ha permès arribar a final amb tranquil·litat i obtenir tres punts que consoliden l'equip de La Sirena en el segon lloc.

CN MATARÓ LA SIRENA - CE MEDITERRANI 10-8

CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Ariana Gragnolati (1), Ona Meseguer (1), Alyssa Turza (1), Clara Cambray (2), Ciara Gibson (1), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Laura López (3).
CE MEDITERRANI: Cristina Pérez, Laura Vicente (1), Anna Gual (1), Teresa Gorria (1), Aroa Ardanuy (1), Judith Panicello, Mireia Bargalló, Hana Vilanova (1), Carla Graupera (1), Paula Crespí (2), Carla Toha, Marta Fuertes.
PARCIALS: 3-4, 3-0, 2-2, 2-2