El Quadis CNM veu aparèixer altra cop la seva "bèstia negra" a Madrid

El Canoe ha remuntat un partit que l'equip mataroní ha dominat quasi sempre, amb un parcial de 4-0 en el tram final del darrer quart

El Quadis CN Mataró, que a la primera volta la va derrotar per 10-6, ha vist com si li ha aparegut altra vegada la seva "bèstia negra", el Real Canoe. L'equip madrileny li ha remuntat el partit jugat aquest migdia a Madrid, amb un parcial final de 4-0, en un minut final força polèmic... com ho solen ser quasi sempre els partits jugats a la capital d'Espanya. I amb la derrota l'equip de Beto Fernàndez veu com el Club Natació Barcelona l'atrapa en el quart lloc de la taula.

170318Wa-Canoe-CNM

Ha estat un partit molt igualat, en el qual l'equip mataroní, tot i no comptar amb l'holandès Thomas Lucas, ha dominat quasi sempre, malgrat no aprofitar cap de les jugades d'home de més. El Canoe sempre anava per darrere, o com a molt podia empatar.

I quan Codina ha fet el 4-6 a l'inici del darrer quart semblava que la victòria estava ben a prop. Però a partir d'allà l'equip madrileny ha fet un parcial de 4-0, per acabar sumant els tres punts. Amb el 4-6 el Quadis ha desaprofitat una contra i en l'atac següent el Canoe ha marcat d'un bon xut. Amb el 5-6 una altra ocasió clara que atura el porter madrileny i de seguida arriba l'empat a 6, amb gol del boia Víctor Gutiérrez. I amb l'empat a 6 més ocasions que salva el porter local.

I ja en en el darrer minut la inevitable polèmica. Codina és agafat pel cap i els àrbitres xiulen falta senzilla. Hi ha una contra, en Victor Gutierrez marxa enganxat amb en Ramiro, passada llarga del porter i exclusió de l'argentí del Quadis. En Ramiro no se separa prou i penal que posa per davant el Canoe. A falta de 44 segons, temps mort de Beto Fernàndez, intentant provocar una exclusió, però els àrbitres no xiulen res, i en el darrer atac els madrilenys marquen el 8-6 quan faltaven 5 segons.

Tot i la decepció final pel resultat cal valorar l'esforç de l'equip en una piscina complicada i els molts minuts que han disputat els joves.

REAL CANOE MADRID 8-6 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (2), Marc Corbalán, Víctor Fernàndez (1), Lluc Bertrán, Pol Barbena, Gustavo Guimaraes (2), Àlex Codina (1), Raul Loste, Samu Ruiz, Pau Schnizler.
PARCIALS: 0-1, 1-2, 3-2, 4-1.