El Quadis CNM guanya amb solvència a Tenerife

Ha superat un mal inici per acabar guanyat amb una diferència de 6 gols

191005Wa-EcheydeCNM

El Quadis ha tancat una gran setmana amb el segon triomf de la lliga aconseguit a Tenerife davant d'un Echeyde que ha fet una gran inici de partit, però ha acabat cedint davant del superior potencial mataroní.

En el primer quart l'equip de Beto Fernández no acabaven d'entrar en el partit i els canaris l'han tancat amb un 2-0 favorable. En el segon els mataronins ja s'han posat a la feina i amb un parcial de 1 a 5 han arribat al descans dos gols per sobre.

L'equip local ha tornat a igual en el tercer parcial (2-2), però en l'últim el Quadis ha fet valer la seva superior qualitat i plantilla amb un parcial de 0 a 4, per establir el definitiu 5-11. I el més destacat és que tot això es va fer sense cap gol de dos dels màxims golejadors de la temporada passada (Germán Yáñez i Lluc Bertran).

ECHEYDE TENERIFE 5-11 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CNM: Mario Lloret, Ramiro Veich, Raul Loste (2), Marc Corbalan (2), Víctor Fernández (3), Edu Mínguez (1), Lluc Bertran, Pol Daura (1), Àlex Codina (1), Pol Barbena, Gustavo Guimaraes (1), Germán Yáñez i Marc Pannon (ps).
PARCIALS: 2-0, 1-5, 2-2, 0-4.