No hi ha miracle i el CN Mataró acaba la seva temporada a Europa

L’Olympiakos s’ha mostrat superior per acabar primer de grup

190925Wa_PlantillaCNMfem

Finalment no hi ha hagut ni carambola, ni miracle, i l'equip femení del Centre Natació Mataró ha acabat la seva temporada europea, sense poder entrar entre els vuit millors equips europeus de waterpolo. Ara el gran objectiu de la temporada passa a ser la lliga.

En el primer partit d'avui diumenge el Dunaujvaros havia superat, amb dificultats el “Medi” i això obligava el CN Mataró ha guanyar de 4 gols com a mínim per classificar-se. L’equip mataroní ha començat marcant i s’ha mantingut per davant fins el 1 a 2, però l’equip grec ha anat reaccionant i el primer quart s’ha acabat amb 3-2.

A l’inici del segon quart dos gols més ja han ampliat la diferència fins els tres gols. Un temps mort ha aturat l’allau local i ha fet recuperar la confiança amb dos gols, un d’ells el primer d’Helena Lloret en aquesta fase. Després d’un gol grec s’ha arribat al descans llarg amb 6-4.

A la represa dos gols grecs ja han posat els quatre gols de diferència, posant la tasca mataronina pràcticament impossible, tot i que s'ha acabat igualant el parcial del tercer quart. A l’inici de l'últim semblava que l’equip de Marina Zablith, com a mínim, buscava el triomf en el partit, per acabar amb bon regust de boca, i dos gols de Clara Cambray han posat la mínima diferència al marcador. Però això ha fet despertar el campió grec n’ha fet cinc de seguits deixant ben clara la seva superioritat, per acabar primer de grup i tenir un millor encreuament a quarts de final.

OLYMPIAKOS EL PIREU 14-9 CN MATARÓ

CN MATARÓ: Lorene Derenty, Laura Vicente (1), Helena Lloret (1), Anna Gual, Brigitta Games (1), Irene Gonzàlez, Clara Cambray (3), Marta Bach, Cristina Nogué, Maria Bernabé, Anni Espar (3), Queralt Bertran, Blanca Colominas.
PARCIALS: 3-2, 3-2, 2-2, 6-3.

191201Wa_Olympiakos

L'equip de l'Olympiakos ha estat superior (instagram olimpiacossfp)

El CN Sabadell, que jugava a casa, finalment es classifica

La classificació del grup queda així: Olympiakos del Pireu 9, Dunaujvaros 6, CN MATARÓ 3, Mediterrani 0.
A part d’Olympiakos, es classifiquen com a primers de grup el CN Sabadell, que ha guanyat l’UVSE Budapest per 15-10 en el partit decisiu, el Kirishi i l’Uralochka, i com a segons el Dunaujvaros, Utrecht, Vouliagmeni i Orizzonte Catània.
O sigui que els dos equips que s’havia trobat el CN Mataró es la primera ronda, Uralochka i Utrecht, tiren endavant i també ho fa el CN Sabadell, al qual l’equip mataroní ja ha derrotat dues vegades aquesta temporada.