Imprimir aquesta pàgina

Arenys tindrà una nova pista espotiva exterior coberta

El Ple Municipal dóna llum verda al projecte que proposa una nova pista i l'ampliació de l'aparcament del poliesportiu del Fondo de les Creus

Maresme 2014/2015, ajuntament arenys de mar

El Ple Municipal de març d'Arenys de Mar va aprovar el projecte executiu que preveu la construcció d'una nova pista exterior coberta i l’ampliació de l'aparcament del poliesportiu del Fondo de les Creus. Amb aquest projecte el govern municipal es proposa complir el seu compromís de construir aquest nou equipament esportiu que contindrà una nova pista coberta amb tres camps d'entrenament transversal. L'espai estarà integrat amb el seu entorn perquè vol evitar afectar el parc de Can Quintana. A més, disposarà d’il·luminació de baix consum led, d'unes 15 places d’aparcament i d’una graderia a partir del desnivell natural de l’entorn.

El mapa de la pista d'Arenys

Un augment de la demanda

Si el Ple Municipal ha aprovat aquest projecte, és perquè el municipi disposi d'espais per garantir més hores d’entrenament als clubs esportius de la vila, davant de l’alta demanda que té actualment el complex esportiu del Fondo de les Creus. Amb la nova pista guanyaran fins a 90 hores setmanals d’entrenaments per assumir la demanda actual dels clubs. A més, també preveu que aculli esdeveniments puntuals més enllà del seu ús esportiu.

Mig milió d'euros de pressupost

L'Ajuntament preveu destinar 500.000 mil euros a la construcció d'aquesta nova pista esportiva. Cal informar que les obres està previst que tinguin inici després de l’estiu i que durin aproximadament cinc mesos. Així doncs, el municipi disposaria de la pista a finals d'aquest any 2018.