Arenys de Munt vol tirar endavant un multireferèndum

El consistori preveu que la votació i el seu resultat siguin vinculants

  • Redacció - ACN // Foto: cedida
  • Dijous, 02 Juny 2016 11:48

Maresme 2014/2015,  fira pagesia cabrera

L'Ajuntament d'Arenys de Munt vol tirar endavant un multireferèndum. La idea és fer-lo a finals d’any, però abans volen iniciar un procés que començarà amb un estudi sociològic i unes enquestes per definir quins són aquests temes. Des del govern municipal ja han avançat que, entre aquests, segurament sortirà la urbanització de la riera, el pont, o la bandera espanyola a l’Ajuntament.

Per recollir les inquietuds els veïns, una empresa externa farà un estudi sociològic i les enquestes, que seran presencials i telefòniques. Es faran abans de l’agost, que serà quan des del govern municipal es preveu tenir més o menys enllestit la manera com funcionarà la consulta, una consulta que tindrà diverses preguntes.  No es descarta tampoc que les votacions es puguin fer de manera electrònica.

Resultat vinculant

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, ha afirmat que el resultat d’aquest multireferèndum serà vinculant. Com dèiem, es preveu que temes com la urbanització de la riera o la imposició de la bandera espanyola siguin de les que formin part d’aquesta gran consulta.
Aquest multireferèndum és un dels punts contemplats en el Pla d’Actuació Municipal que el govern municipal d’Arenys de Munt va elaborar amb l’entrada de la CUP. I és que aquest PAM té entre els seus principals objectius millorar la participació ciutadana.