Protocol per l’abordatge integral de la violència de gènere

Des del 2000, una de les línies estratègiques del Pla d’Igualtat Municipal

Argentona 2014/2015, violencia de gènere

L’Ajuntament va aprovar en el dar­rer ple municipal un protocol per a l’abordatge integral de la violència de gènere, un document que pretén principalment aprofundir en la coordinació existent entre els diferents organismes, serveis, entitats, i departaments implicats en la detecció, prevenció i atenció del fenomen per establir mesures i mecanismes de suport, coordinació per un abordatge integral des de l’especificitat de cada servei.

El protocol també vol fomentar el treball en xarxa de tots els agents que intervenen davant aquesta problemàtica, garantint així l’atenció coordinada dels serveis sanitaris, socials, educatius, cossos de seguretat, laborals, dels serveis jurídics i de protecció, per tal de donar resposta a les necessitats específiques de les dones i fills que pateixen una situació de violència masclista.

Argentona treballa des de l’any 2000 per la Lluita contra la violència masclista com una de les línies estratègiques del Pla d’Igualtat Municipal.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: