Aprovada la reordenació urbanística de Can Doro

L'espai que actualment s'utilitza com a aparcament ja és zona d'equipaments per acollir la biblioteca

  • Redacció
  • Divendres, 30 Juny 2017 00:00

Argentona 2014/2017, can doro-argentona

El Ple Municipal de l'Ajuntament d'Argentona va aprovar amb els vots favorables dels grups del govern i el PP i el vot en contra de Tots per Argentona, la modificació puntual del pla urbanístic per a la reordenació de Can Doro i Cal Guardià, un tràmit  que permetrà convertir aquest àmbit en zona d'equipaments per tal d'ubicar-hi la futura biblioteca municipal.
La reordenació contempla una peça principal on s'hi ubicarà el nou edifici municipal, que comptaria amb la biblioteca, el nou arxiu i els estudis de Ràdio Argentona.

Aparcament subterrani

Hi hauria també una pastilla de superfície reservada per a una plaça pública i, si tècnicament és viable, s'abordaria la construcció d'una zona d'aparcament subterrani. L'alcalde Eudald Calvo va informar que pròximament es convocarà un concurs d'idees per tal de comptar amb un avantprojecte, que tingui en compte la preservació d'elements com la font de Sant Domingo i les mines, que posi en valor aquest patrimoni, i també la convivència amb l'àmbit d'afectació de la casa Puig i Cadafalch.
Calvo va repetir que es tracta d'un projecte a mig-llarg termini, que l'obra podria situar-se per sobre dels sis milions d'euros i que es compta amb l'acompanyament de la Diputació de Barcelona, organisme que subvenciona la redacció del projecte.

Crítiques de l'oposició
Des de Tots per Argentona, el principal partit de l'oposició, es van plantejar algunes consideracions en relació a l'informe de sostenibilitat econòmica, que arribava tard i van qüestionar la viabilitat del projecte per l'elevat cost que suposa.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: