El Festival Sense Portes es farà a l'abril i creixerà

L'Ajuntament d'Argentona entra com a organitzadora del certamen d'arts escèniques al costat del Col·lectiu que l'ha impulsat fins ara

  • Redacció
  • Dimarts, 03 Juliol 2018 13:59

Argentona 2014/2015, festival sense portes

El Festival Sense Portes s'ha consolidat en els darrers anys com una de les grans apostes culturals d'Argentona. Aquest certamen d'arts escèniques, però, creixerà encara més amb l'entrada de l'Ajuntament com a organitzadora i el canvi de dates: la propera edició del Sense Portes es farà els dies 27 i 28 d'abril. Aquests canvis són fruit de l'acord entre l'Ajuntament d'Argentona i el Col·lectiu Sense Portes que l'havia organitzat fins ara. L'Ajuntament, que ja hi col·laborava, ara redobla la seva aposta. 

Un dels espectacles de l'edició del 2016

Després de sis edicions i del gran creixement i projecció que ha aconseguit aquest festival, el Col•lectiu Sense Portes ha considerat que no pot continuar assumint en solitari la gestió i complexitat organitzativa d’aquest esdeveniment que ha esdevingut una gran plataforma de promoció per al municipi i de foment de les arts escèniques de carrer.

festival sense portes

Garantir continuïtat i sostenibilitat

Amb la voluntat de garantir la continuïtat i sostenibilitat del projecte, l’Ajuntament d’Argentona, amb el suport i complicitat del Col•lectiu Sense Portes, es farà càrrec a partir d’ara del Festival per tal de impulsar un nou model organitzatiu que permeti reforçar l’especialització dels diversos àmbits de treball, l’optimització dels recursos i avançar en qüestions com la promoció i projecció d’aquest certamen que suposa una cita clau en el calendari cultural i festiu d’Argentona.

Argentona 2014/2017, festival sense portes

El Festival Sense Portes es va celebrar per primera vegada al 2007 i l’any 2013 es va recuperar, garantint la seva continuïtat en els anys successius. L’Ajuntament d’Argentona agraeix i felicita el Col•lectiu Sense Portes i a tot el seu voluntariat per l’èxit del festival i l’incansable treball realitzat durant tots aquests anys pel foment de la cultura i la difusió del municipi. L’Administració local, a través de la seva regidoria de Cultura, es compromet a preservar els trets d’identitat que han fet créixer aquest certamen, que ha apropat al públic espectacles i arts de carrer de gran qualitat, des de l’entrada lliure i valorant els artistes i les produccions a través de models de taquilla inversa i premis atorgats per un jurat i pels espectadors