Imprimir aquesta pàgina

20 anys de concerts: la festa del jovent es fa gran

La Garrinada celebra dues dècades amb Oques Grasses, Tribade i Ebri Knight com a caps de cartell

Argentona 2014/2019, Ebri Knight

Coincidint amb la Festa Major, Argentona acull una celebració totalment consolidada al poble i adreçada especialment al públic jove. Parlem de La Garrinada, un esdeveniment en el qual la música és la protagonista i que ja porta dues dècades donant guerra.

Aquest any la programació és ben diversa. Destaquen com a caps de cartell Oques Grasses, Tremenda Jauria, Ebri Knight, Tribade i Mafalda, tot i que locals i visitants també podran gaudir del directe d'Inna Babylon, Baby Peach, PD Domingo el Gran, La Otra & las Locas del Co, l'orquestra de La Gran Porca i DJ Hochi.

Les activitats tradicionals

A banda dels concerts, del 4 al 6 d'agost, Argentona acollirà diverses activitats entre les quals s'inclouen un torneig de bàsquet solidari, una cercavila popular, la gran caipirinyada, el Garridub i el sopar popular de dilluns a la nit.

Miquel del Roig:     
Durant la caipirinyada, el cantautor ebrenc pujarà dalt de l'escenari per amenitzar la festa amb la seva veu, la guitarra i temes propis  

Del 4 al 6 AGOST


La Garrinada-  Escola Argetona. A partir de les 24 h 

Oques Grasses, Tribade, Ebri Knight, Tremenda Jauria i Baby Peach són alguns dels grups més esperats de l'edició d'enguany.