El veïnat del Cros celebra la seva tradicional festa major

Del 27 al 29 de setembre el barri acollirà un gran nombre d'activitats i propostes coordinades des de la comissió de festes

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 26 Setembre 2019 11:32

Ciutat 2017/2019, festa major el Cros

El barri del Cros tanca la temporada de festes majors amb la seva tradicional celebració. Del 27 al 29 de setembre, el veïnat acollirà un seguit d'activitats i propostes coordinades des de la comissió de festes del barri i adreçades a tota mena de públics.

El tret de sortida es donarà aquest divendres i anirà a càrrec dels més joves de la comissió. L'acte principal serà la presentació de la cançó de la festa major, signada per Gabi i Míriam. A continuació, arribarà el torn de la discomòbil White Party.

Una jornada pensada per a petits i grans

Aquest dissabte, 28 de setembre, la jornada arrencarà de forma oficial a les 9.30 hores amb una batucada, seguida d'un torneig de petanca i un esmorzar per a la canalla del barri. A partir de les 10.30 hores, els nens podran gaudir de la gimcana familiar i de la Festa Holi, que se celebrarà al migdia. A la tarda hi ha diverses activitats programades: pallassos, karaoke, bingo, actuacions i discoteca. 

Diumenge de cloenda

Finalment, diumenge, 29 de setembre, es farà el torneig de dòmino, la xocolatada, la missa 'rociera' i la botifarrada popular. Un gran espectacle posarà el punt final a una nova edició de la Festa Major del Cros, amb actuacions protagonitzades per nens i adults.
Per a més informació, tots els actes es poden consultar al web de l'Ajuntament d'Argentona.

Ciutat 2017/2019, festa major el Cros

Activitat amb inscripció prèvia

El que vulguin participar en el torneig de dòmino s'hi hauran d'apuntar diumenge 29 a partir de les 8 hores al pati de l'escola.