Platja restaurada a Cabrera de Mar

Aquest dilluns 28 de maig s’inicia l’actuació per a restaurar els danys causats pel darrer temporal registrat

Platja Cabrera de Mar

El temporal del passat 2 de març, el qual va afectar greument la platja de Cabrera de Mar, no acabarà amb temporada de bany del municipi. L'Ajuntament ha treballat per restaurar les platges i la resta d’espais afectats. A partir del 28 de maig han començat uns treballs a càrrec del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient que se centraran en un primer moment en la reparació del passeig marítim, l’escullera i les rampes d’accés que es van veure seriosament malmeses.

Entre el 10 i el 21 de juny es procedirà a la regeneració de 550 metres de platja, a les platges del Molí i Santa Margarida, amb l'abocament de 24.000 m3 de sorra. Això comportarà donar una amplada de 20 m a la platja en aquest tram. 

Més serveis

Pel que fa als serveis, cal destacar com a novetat que ja es troben operatives les 4 guinguetes licitades per l’Ajuntament. De la mateixa manera es disposa d’un nou servei de gandules i para-sols a la platja del Molí i s’incorporaran altres serveis com un nou sistema de recollida separada de residus i la instal·lació de contenidors grans per a envasos plàstics.