L'alcalde de Caldetes acusa l'oposició de voler fer-se amb el govern

Joaquim Arnó es mostra decebut per la moció de censura presentada per ERC i PSC

  • Redacció
  • Dilluns, 18 Gener 2016 09:55

Joaquim Arnó

L'alcalde de Caldetes, Joaquim Arnó, i el seu equip de govern, es van mostrar "desconcertats i decebuts" davant la moció de censura presentada per l'oposició. Arnó considera que tot plegat es tracta d'una estratègia i que "ERC i PSC s’han repensat el fet de no governar i ara sí que volen ser al govern".

Pocs dies després que ERC i PSC fessin pública la decisió de presentar una moció de censura contra l'alcalde de Caldetes, Joaquim Arnó, el govern ja ha sortit al pas de l'anunci per mostrar la seva decepció i descontentament. L'alcalde es va mostrar molt contundent i va afirmar que "no s'ha incomplert cap dels acords de govern que es van signar" i va deixar clar que "sempre hem intentat col·laborar en benefici del poble".

"Arguments de manual"

Arnó va explicar en roda de premsa que el govern tenia preparada la presentació del pressupost per a aquesta setmana i va rebatre les acusacions de mala gestió, ja que "el deute es pot assumir i hi ha superàvit, però s'ha de destinar a eixugar aquests deutes". L'alcalde també va fer referència a un portal de transparència amb el qual s'estava treballant i que s'havia d'engegar en les pròximes setmanes.

La moció de censura que es debatrà en ple extraordinari el pròxim 23 de gener, acusava el govern de tenir tics "de majoria absoluta i d'actuar amb poca transparència". En aquest sentit, Arnó va lamentar que l'oposició "no hagi utilitzat cap eina per obrir el diàleg amb el govern" i els va acusar de contradir-se "amb el que van signar i acordar fa uns mesos".

L'alcalde Arnó veu en la moció de censura una estratègia per part de l'oposició per "ara sí, entrar al govern" i qüestiona el text, ja que veu els arguments "de manual, genèrics i adaptats d'altres llocs perquè no especifiquen res que tingui a veure amb l'Ajuntament de Caldes".