Imprimir aquesta pàgina

10 empreses de la comarca a la Fira alimentària Anuga d'Alemanya

Obren camí als mercats europeus portant productes a Alemanya en una de les fires alimentàries més importants

Fira Alimentaria CCM

Un total de 10 empreses alimentàries seleccionades pel Consell Comarcal, que produeixen els seus productes al Maresme, intentaran fer-se un lloc a la fira alimentària d'Anuga 2017. Es tracta d'un projecte del Consell Comarcal titulat 'Exportem el sector alimentari del Maresme a Alemanya' que escull les empreses que viatjaran a Colònia del 7 a l'11 d'octubre per participar en l'apartat professional de la fira d'aliments i begudes.

A més, comptaran amb una agenda d'entrevistes professionals ja establerta, dissenyada especialment a partir de les característiques i el potencial de cada producte. També han adaptat l'empresa i els productes als requeriments de la legislació i les exigències del consumidor dins el mercat alemany. Per conèixer-ne les característiques han rebut assessorament d'experts en aquest mercat alimentari.

Les 10 empreses seleccionades són Vermouth Cisa, basada en l'elaboració de vermouth i vins; COC Delicatessen, que fabrica croquetes i canelons artesans congelats de tipus gourmet; Siró & Xavi, basat en l'elaboració de semiconservats de peix; Business Cooperation Networl Global (Bioprasad), una empresa d'aliments ecològics sense al·lèrgens com el gluten o sense lactosa; Can Serrat, especialitzada en embotits de porc; la Cuina de la iaia, que produeix croquetes gurmet congelades de 18 sabors diferents; Xips Ve de Gust, que produeix xips de verdures i carxofa d'alta qualitat; Tupinamba, productor de cafè en gra, càpsules monodosis, complements de llet en pols, cacau en pols i cafè liofilitzat; Radi, que ofereix preparats en pols per postres i salses; per últim, Bouquet d'Alella, productor de vins ecològics.