És Temps de maduixes a la comarca

Del 28 d’abril al 10 de juny tindrà lloc aquesta campanya de difusió de fires gastronòmiques, comerços, restaurants i productors relacionats amb la maduixa

Especials 2017/2018, tot a taula-maduixes, espinacs

Amb l’arribada del bon temps al Maresme comença la temporada d’un dels fruits estrella més dolços de la comarca: les maduixes. En aquest context, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa una campanya per difondre les fires gastronòmiques, els comerços i restaurants i els productors vinculats amb les maduixes del Maresme. La campanya tindrà lloc entre el 28 d’abril i el 10 de juny i es titula ‘Temps de maduixes’ i ja compta amb un llibret editat amb tota la informació.

Un llibret

Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme volen fer valdre els productes gastronòmics com a béns turístics de la comarca i per això han editat un llibret amb tota la informació. El llibret recull les fires de la maduixa que se celebren als municipis de Sant Cebrià de Vallalta (29 abril), Sant Iscle de Vallalta (6 maig), Canet de Mar (6 maig), Sant Pol de Mar (12 i 13 maig) i Arenys de Munt (13 maig); un llistat de restaurants i comerços i també un recull dels diversos productors d’aquesta fruita que es troben repartits per tota la comarca.

La campanya ‘Temps de maduixes’ finalitza el 10 de juny, coincidint amb la celebració d’una nova edició del Benvinguts a Pagès. Aquest darrer esdeveniment permetrà descobrir com treballen algunes explotacions d’agricultors i ramaders catalans, visitar explotacions, degustar menús especials i passar el cap de setmana a la comarca.

Més iniciatives promocionals

Al mateix temps, la comarca del Maresme estarà present durant el cap de setmana 28 i 29 d’abril, gràcies a una acció conjunta del Consell Comarcal, la Xarxa Productes de la Terra i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, a la Festa Alicia’t. Es tracta d’una fira que tindrà lloc a Món Sant Benet, impulsada per la Diputació de Barcelona i dedicada a la gastronomia de les comarques de Barcelona. En el marc d’aquesta proposta, el diumenge l’estand del Maresme oferirà una presentació del territori.