Joaquim Arnó pren les regnes del Consell Comarcal del Maresme

L'exalcalde de Caldes ascendeix després que Miquel Àngel Martínez ha dimitit oficialment

  • Redacció - ACN
  • Dimecres, 18 Juliol 2018 05:18

 

 

 

Joaquim Arnó amb Miquel Àngel Martínez

El vicepresident primer del Consell Comarcal del Maresme, Joaquim Arnó, ha assumit la presidència en funcions de l'ens fins que s'investeixi un nou president o presidenta de l'administració comarcal. Arnó pren les regnes de la institució després que aquest dimarts el ple del Consell Comarcal ha acceptat la renúncia del fins ara responsable de l'organisme, Miquel Àngel Martínez. El ja expresident s'ha acomiadat agraint a tots els grups el suport que ha rebut durant els set anys en què ha dirigit el Consell. 

Maresme 2014/2015, Joaquim Arnó
Joaquim Arnó i Porras és exalcalde i actualment regidor a l’oposició de Caldes d’Estrac. Fins ara ha ostentat la presidència del Consorci de Turisme del Maresme.

Dimissió al Consell, no a l'Ajuntament

Martínez va decidir plegar després que el PDeCAT li demanés que s'apartés del càrrec per l'afer de les obres particulars que va fer a casa seva amb material de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, on seguirà com a alcalde. L'expresident s'ha acomiadat agraint a tots els grups el suport que ha rebut durant els set anys en què ha dirigit el Consell.