L’Escola de Teixits de Punt serà un centre de recerca tecnològica

La Diputació i els Ajuntaments de Canet de Mar i Mataró signen un protocol de reconversió de l’Escola

Quan la Diputació de Barcelona va acordar, el mes de setembre del 2005, iniciar el procés de tancament progressiu dels ensenyaments que s’imparteixen a l’Escola de Teixits de Punt, l’Ajuntament de Canet de Mar va apostar per la reconversió del centre.

Aquesta iniciativa es va traduir en una moció que es va aprovar en el Ple Municipal del mes de setembre, en la qual se sol·licitava que la Diputació de Barcelona es comprometés a conservar la titularitat patrimonial dels equipaments, perquè no es perdi la memòria del que ha estat i del que s’ha fet a l’Escola de Teixits de Punt.

També es demanava que, tenint en compte el lligam de les instal·lacions de l’Escola amb l’àmbit formatiu, aquestes es continuessin utilitzant per a la formació, tant presencial com telemàtica, orientada no només al tèxtil i al món empresarial, sinó també a d’altres necessitats del municipi o de la comarca.

Per últim s’exigia la creació d’un organisme que vetllés per la viabilitat del centre lligat a la formació, la recerca, la innovació i la transferència tecnològica.

Amb la signatura del protocol de reconversió de l’Escola de Teixits de Punt entre la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments de Canet de Mar i Mataró, es garanteix el futur de l’Escola com a centre de recerca tecnològica.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: