Imprimir aquesta pàgina

Dos joves detinguts per un robatori amb força a Premià de Mar

Els lladres van ser enxampats infraganti gràcies a la trucada d'un testimoni que va alertar del fet al 112

Mossos esquadra

Els Mossos d'Esquadra han informat de la detenció de dos joves, de 23 i 24 anys, ambdós de nacionalitat magrebina, per un robatori amb força en un supermercat de Premià de Mar. Un d'ells és veí de Mataró, i l'altre té un domicili desconegut.

Els fets van succeir la matinada de dimarts a dimecres. Pels voltants de les 4 h, un testimoni va alertar al 112 d'un robatori a un supermercat de la riera del municipi. Fins allà van apropar-s'hi diverses patrulles, i van veure que la persiana de l'establiment estava forçada. En sentir veus a dins, els agents van reforçar les possibles sortides perquè els lladres no escapessin i van entrar al local. Durant l'escorcoll, van trobar els dos joves, que van ser detinguts acusats de robatori amb força. Havien forçat la caixa registradora i havien recollit unes quantes ampolles d'alcohol i paquets de tabac, segurament amb la intenció d'endur-s'ho també. 

Avui han passat a disposició judicial al Jutjat de Guàrdia de Mataró, el qual ha decretat llibertat amb càrrecs. Cap dels dos acusats tenia antecedents.