Imprimir aquesta pàgina

El Teatre La Massa estrena la temporada hivern-primavera

Els 11 espectacles programats oferiran música, màgia i teatre per a totes les edats

Maresme 2017/2020, els ocells la massa

Aquest diumenge arrenca la nova temporada del Teatre La Massa, de Vilassar de Dalt. L'encarregada de donar el tret de sortida serà l'Orquestra Simfònica Sant Cugat amb un concert dedicat a Grieg i Bizet, amb Michal Nesterowicz com a director convidat. Els següents a pujar a l'escenari seran el Mag Edgard amb 'Déjà vu' (8 de febrer), Albert Guinovart i el seu piano, acompanyant la Simfònica de Sant Cugat en un concert dedicat  a Brahms (16 de febrer) o les germanes Clara i Ariadna Peya amb Suite toc num. 6 (29 de febrer).

El mes de març, els protagonistes seran la nova companyia vilassarenca TotÉsTeatre, que oferirà l'obra 'Les noies de Mossbank Road' (dies 7 i 8 de març), i la Banda de Barcelona, amb un concert dirigit per Salvador Brotons (22 de març).

Més endavant serà el torn de la companyia La Quebrá, amb el seu espectacle 'Get no' (18 abril), l'Orquestra Simfònica Sant Cugat amb el concert del 30è aniversari (26 abril) o l'estrena del documental 'Gent de barri, gent de poble', produït pel Museu Arxiu de Vilassar (30 abril).

Tancaran la programació dues companyies catalanes i els seus espectacles per a públic infantil: Tanaka Teatre amb 'El peix irisat' (9 de maig) i La Calòrica amb 'Els ocells' (23 de maig).

Per a més informació o conèixer els preus i promocions, consulteu la web:
Teatrelamassa.cat