Imprimir aquesta pàgina

150.000 euros per als pressupostos participatius de Vilassar de Mar

Entre el 4 i el 10 de juny es poden escollir, per via presencial o a través d’una APP, 3 de les 15 propostes per al pressupost participatiu

Maresme 2014/2015, ajuntament de vilassar de mar

L'Ajuntament de Vilassar de Mar posa 150.000 euros del pressupost municipal vigent a disposició de la ciutadania per a què aquesta, mitjançant un procediment de participació ciutadana, pugui decidir quina ha de ser la seva destinació. En total, són 15 els projectes que es portaran a votació, els quals han estat escollits per la comissió de pressupostos participatius del conjunt de projectes presentats al procés participatiu del 2016. Un cop finalitzat el període de votacions, el dia 10 de juny, es faran públics els resultats.

És la segona vegada que es fan els pressupostos participatius en aquesta vila maresmenca. La primera edició va tenir lloc el 2016 i va comptar amb 716 vots de residents al municipi majors de 16 anys.

Descobriu les propostes

Del 14 de maig al 9 de juny, al vestíbul de la Biblioteca Municipal, es podran consultar els 15 projectes, amb el títol i una breu explicació del que comporten. Al mateix temps, s'ha habilitat un espai al web municipal per difondre els projectes seleccionats i el procés de votacions.

Alguns dels projectes que opten a rebre una part del pressupost és el de pavimentar la pista de bàsquet i fer una rampa d’accés a la pista de futbol de l’escola Pérez Sala, així com el projecte d’ampliació d’espais i serveis a can Jorba, entre molts d’altres.

Tots a votar

En aquest procés participatiu hi podran votar tots els ciutadans i ciutadanes empadronats a Vilassar de Mar majors de 16 anys. Es podrà emetre el vot per via electrònica a través de l'APP Vilassar de Mar per a dispositius mòbils entre el 4 i 10 de juny, així com presencialment els dies 9 i 10 de juny. El dia 9 a la Biblioteca Municipal i a la plaça Carles Trias i el 10 a l'Ajuntament del municipi.

El procés pels que vulguin votar des del telèfon mòbil és el següent: descarregar l'APP, obrir-la, pitjar el botó ‘Pressupostos participatius 2018’, introduir el DNI, seleccionar 3 dels 15 projectes i prémer el botó ‘Emetre vot’.