Horòscop

Programació del 23 al 29 de març de 2018

Per DHANA: Astròloga diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya.

www.facebook.com/dhannaastro · [email protected]

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril)

Possible retard en un projecte labo-ral o bé que hagis de fer-te enrere perquè no està preparat. Aprofita per elaborar un pla més detallat del que vols i veure més opcions.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig)

Et ve de gust donar-te plaer tot cre-mant la targeta de crèdit, sigui com-prant quelcom per a tu o regalant pels qui estimes. Possible diferència amb una persona estrangera.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)

Per mirar cap endavant potser et tocarà mirar primer cap enrere. Si no vols repetir errors, has de veure en què pots millorar. Trobada familiar amb converses curioses.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)

Secrets i activitats que es porten en silenci i que poden estar vinculades a l'espai professional. Vés amb compte a qui li confies aquests assumptes, no tothom és discret.

Lleó (Del 23 de juliol al 23 d'agost)

Tensions per assumptes laborals. Algunes coses s'han complicat i no et deixen gaudir del treball. Si has d'aclarir algun punt amb un superior, fes-ho, però sigues prudent.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre)

L'obsessió per qüestions materials pot fer que actuïs de manera equivocada amb alguna persona de bona voluntat. En l'aspecte sentimental pots preferir agafar distància.

Balances (Del 24 de setembre al 23 d'octubre)

Pots sentir que acabes un cicle en la relació de parella que ja no dona per més i intentaràs acabar el millor possible. Però no serà possible l'en-teniment en algun cas.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre )

Vols posar la llar al dia, comprar algu-na cosa bonica que faci el teu espai acollidor i fins i tot tenir convidats. Poses energia en conciliar la vida laboral i familiar.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)

Per moments pots semblar més des-confiat del que és habitual en tu, però la teva intuïció et pot mostrar el camí cap a l'aclariment d'un misteri que ja fa temps t'inquieta.

Capricorn (Del 22 de desembre i el 20 de gener)

Combatiu i amb ganes de guerra, no en deixaràs passar una i pots tro-bar-te traçant un pla en silenci per venjar-te d'algú que te l'ha jugat. Compte amb aquestes coses.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)

Canvi d'opinió en la percepció d'algu-na experiència important que porta-ves en silenci. Veus les coses d'una altra manera i allò que semblava in-amovible, també canvia.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)

Una dona, pot ser la mare o una per-sona que té un paper maternal cap a tu, pot voler-te donar consells pràc-tics. Però tu, possiblement, preferiràs seguir el teu camí.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: