Horòscop

Programació del 18 al 24 d'octubre de 2019

Per DHANA: Astròloga diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya.

www.facebook.com/dhannaastro · [email protected]

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril)

Tens la sensació que repeteixes ex-periències en el sector de la parella o amb els altres en general. No ac-ceptes bé alguns límits i pots sentir que et posen a prova.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig)

Mercuri a Escorpí per Casa VII, et pot portar converses profundes i interessants que col·laboraran el teu aprenentatge vital. Dies de possibles desplaçaments per negocis.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)

Amb Mercuri a Escorpí, per Casa VI, vols aconseguir una feina que et faciliti més ingressos. En la salut, in-tentes aprofundir en diagnòstics que et donin més informació.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)

L'aspecte de Neptú amb Júpiter al sector laboral, pot inclinar a no saber del tot cap on has d'anar en aquest àmbit. Finalitza una etapa de tensions vinculades a la llar.

Lleó (Del 23 de juliol al 23 d'agost)

Mercuri i Venus creuant el teu sec-tor domèstic, fan pensar que potser estàs en un procés d'embelliment de la llar. En l'àmbit laboral entraries en una certa estabilitat.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre)

La teva loquacitat sembla imparable. Poses nom a tot allò que fins ara potser només eren idees abstractes i apostes pel que realment t'interessa, sense contemplacions.

Balances (Del 24 de setembre al 23 d'octubre)

Persones d'edat avançada de la famí-lia, et poden portar a fer gestions per ajudar-les. Recuperació de l'energia. Podries pensar a invertir en borsa o comprar una casa.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre )

Arribes al final d'etapa i sembla que has après molt. Les qüestions econòmiques són les que demanen més atenció. Bona entesa amb un germà, o germana, de més edat que tu.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)

Amb la Lluna per Casa VII, pots co-nèixer gent interessant amb qui tenir una bona conversa. El sector laboral viu un temps de renovació i adaptació a un mitjà diferent.

Capricorn (Del 22 de desembre i el 20 de gener)

Es dóna un equilibri entre què somnies i el que pots dur a terme. Fes cas de la teva intuïció, que sembla que està fina. El sector laboral demana un esforç extra.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)

Tens un objectiu on et sents ben involucrat. Si les persones properes qüestionen el que vols fer, no dubtaràs en mostrar-te indiferent i seguir amb el pla establert.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)

Tens la mirada posada en estructurar el futur. Segueixes l'instint i t'enfoques en el que t'interessa. Pot ser que les passes et portin cap a indrets més o menys llunyans.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: