Horòscop

Programació del 8 al 14 de febrer de 2019

Per DHANA: Astròloga diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya.

www.facebook.com/dhannaastro · [email protected]

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril)

Sents que ja és hora de posar energia en el futur. D'invertir esforços en el que vols aconseguir en els mesos vinents. El sector dels amics conté novetats interessants.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig)

Amb Venus transitant per Capricorn, t'enfoques a conservar o en millorar el que ja tens. I si es tracta d'una relació, apostes per una més gran implicació i compromís.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)

Si les coses s'havien aturat una mica, entres en una fase de moviment. Amb Mercuri amb bon aspecte amb Mart i Urà, poses energia en lluitar pel que realment t'importa.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)

Amb la Lluna a Àries, transitant pel sector professional, entres en una etapa de canvis i et demana que siguis tu qui posi condicions i que lluitis de manera individual.

Lleó (Del 23 de juliol al 23 d'agost)

Si tens parella, amb el Sol transitant pel sector VII, entreu en una altra fase. Pots sentir que l'altra persona et mostra aspectes del seu caràcter, que desconeixies.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre)

Moment de renovar, d'ampliar conei-xements i d'obrir-te a noves oportu-nitats. És essencial perquè tot plegat es doni, acceptar l'entrada de noves amistats a la teva vida.

Balances (Del 24 de setembre al 23 d'octubre)

Venus transitant per Capricorn i apro-pant-se a Saturn, t'exposa a una si-tuació on pots sentir el pes de la responsabilitat, especialment pel que fa a qüestions familiars.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre )

Molta energia per usar en el sector laboral, però compte amb com la uti-litzes, la quadratura Mart-Plutó pot afavorir un ús inadequat d'aquesta energia i resultar violenta.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)

Cerques maneres alternatives de re-laxar-te i d'elaborar una millor vida interior. Et preocupa el futur i saps que només pots canviar-lo des del present. Gran obertura mental.

Capricorn (Del 22 de desembre i el 20 de gener)

Mostres interès a millorar la teva imatge i saps que això implica mou-re't i elaborar estratègies. En termes generals, si segueixes fent el mateix de sempre, res canviarà.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)

Compte amb el llenguatge, la conjun-ció de Mart amb Urà pot proporcio-nar-te una gran habilitat en aquests dies per resoldre problemes, però caldrà mesurar les paraules.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)

Amb el trànsit del Sol pel teu sec-tor XII, es posen en relleu qüestions que tenies tancades amb un cadenat. Sembla que toca moure fitxa per con-trolar tu les circumstàncies.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: