Horòscop

Programació de l'11 al 18 d'octubre de 2018

Per DHANA: Astròloga diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya.

www.facebook.com/dhannaastro · [email protected]

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril)

Certa tensió amb els altres per la teva manera de gestionar les coses del dia a dia. Et demanen una impli-cació més profunda i tu prefereixes ser més expeditiu.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig)

Pots sentir-te encallat en un tema que has de tancar i afecta a més persones. Cercaràs altres vies per solucionar-ho a fi d'evitar que afecti la teva economia.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)

El camí més fàcil s'està complicant i toca esperar una mica per poder ges-tionar-lo correctament. Es fa neces-sària la paciència i una visió realista de les coses.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)

Els assumptes laborals passen per una etapa de clara transformació i pots haver de desplaçar-te per poder treballar o fins i tot canviar de lloc de residència.

Lleó (Del 23 de juliol al 23 d'agost)

Reps una empenta de la parella o d'un soci col·laborador que t'ajuda a tirar endavant. Aprens que és bo practicar l'evasió i inicies un canvi de paradigma mental.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre)

Els teus pensaments poden veure's modificats pels teus sentiments. Potser estàs acostumat a ser més analític i ara et sorprèn que et deixis portar pel que sents.

Balances (Del 24 de setembre al 23 d'octubre)

Les activitats relaxants t'ajudaran a regular l'estrès. Si ets competitiu, preferiràs l'esport per cremar l'ex-cés d'energia. Tot col·laborarà en el teu descans.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre )

Dins teu hi ha una necessitat d'har-monia, d'aproximació als altres i de resultar més afectuós, però, per ara et mostres prudent i una mica distant per protegir-te.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)

Et sents preparat i protegit per les teves conviccions i manera d'enfron-tar l'existència. Pensa abans de pro-nunciar certes paraules, evitaràs ferir sensibilitats.

Capricorn (Del 22 de desembre i el 20 de gener)

Les relacions afectives i les amistats es poden veure beneïdes pel bon enteniment i el retrobament, però compte amb la tensió provocada per assumptes materials.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)

Per assolir objectius, especialment els de tipus professional, hauràs de fer alguns canvis d'arrel. Veus el fu-tur amb una bona, i necessària, dosi de realisme.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)

Renoves interessos i entren a la teva vida noves maneres de veure la vida. Possibles filosofies o pautes que t'ajuden i complementen el teu camí d'aprenentatge.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: