Horòscop

Programació del 19 al 25 de maig de 2017

Per DHANA: Astròloga diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya.

www.facebook.com/dhannaastro · [email protected]

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril)

Moment de certa plenitud i tranquil·litat personal que transmets. Els altres se senten atrets per la teva amable i dinàmica energia. Poden augmentar els/les pretendents/es.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig)

Assumptes laborals et poden robar el son. Vigila la zona lumbar, si has guanyat pes, pot ressentir-se, ja que és una zona força sensible a la tensió. Assegura't el bon descans.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)

Quan tens parella, no en vols i quan no en tens, la cerques. Felicitats, entres en el teu període de renovació anual. Que l'any que començarà, estigui ple d'aprenentatges.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)

Sembla que per poder avançar en la professió hauràs de tirar un pèl en-rere. Potser t'interessa deixar alguns assumptes ben lligats o bé has de perfeccionar alguna tècnica.

Lleó (Del 23 de juliol al 23 d'agost)

Toca posar ordre a la teva vida pro-fessional, sobretot el que té a veure amb les finances, es pot veure afectat per una visió confusa de la realitat. Si cal, demana ajuda.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre)

Sembla que una activitat compartida, pot quedar una mica aturada per la teva part, doncs no acabes de veure rigor ni serietat. Mira que no sigui simplement, un malentès.

Balances (Del 24 de setembre al 23 d'octubre)

Podries tenir un malentès o alguns desacords amb algú de la família. No posis energia en fer canviar d'opinió a ningú. Segueix el teu camí. T'anirà bé un petit viatge.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre )

La teva imaginació es desborda i et sents inspirat. Retrobes la il·lusió de les petites coses. Podria ser, fins i tot, que t'enamoris i visquis moments de molta màgia.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)

Entre l'amistat i l'amor de parella, així et pots trobar amb una persona per la qual sents forta atracció. Ja aniràs veient cap on va. La clau està a viure el present.

Capricorn (Del 22 de desembre i el 20 de gener)

Expresses els teus sentiments de manera correcta, o en la que a tu et sembla adequada. És possible que sorgeixin noves oportunitats labo-rals però no estàs exempt de tensió.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)

Pots trobar-te immers en una lluita territorial per una casa, un local o un terreny. I això pot provocar certa tensió entre tu i persones properes, fins i tot familiars.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)

La paraula acostuma a ser font de conflictes. Guardar silenci, serà el millor aliat. Compte amb un excés de dolços o amb l'excés de plaers. Després hauràs de perdre pes.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: