Horòscop

Programació de l'1 al 8 de desembre de 2017

Per DHANA: Astròloga diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya.

www.facebook.com/dhannaastro · [email protected]

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril)

Si tens una relació de parella, des de fa poc temps, entreu en una etapa de més compromís i estabilitat. Amics al que fa temps que no has vist poden tornar a fer-se presents.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig)

El que té a veure amb economia oculta pot ocupar part del temps. Si tens uns estalvis acumulats, voldràs treure'n el millor rendiment i això et pot donar alguns maldecaps.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)

Sents que no t'entenen i vols trobar la manera de fer-te entendre i comu-nicar el que penses. No tothom està en la mateixa sintonia, no hi perdis massa temps ni energia.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)

Cerques l'equilibri entre la teva part somniadora i la teva part més ter-renal. El teu ànim és més serè ara, has recuperat esperança i poses més energia en projectes futurs.

Lleó (Del 23 de juliol al 23 d'agost)

Enfrontes els teus temors. Si tens pa-rella, pots explicar-li el que et passa. Doncs els dubtes o la poca claredat poden complicar la relació. No tinguis por de ser franc.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre)

Certament ets un genial amfitrió i domines l'organització com ningú, però no caiguis en un excés de con-trol. Permet que les properes festes tinguin alguna sorpresa.

Balances (Del 24 de setembre al 23 d'octubre)

T'ha tocat posar ordre a l'economia i pots sentir-te una mica més tranquil. Si hi havia problemes amb un germà o germana, aviat s'obre via al diàleg que us aproparà.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre )

El tacte serà vital per tractar alguns temes amb la parella. No tots passem pel mateix moment i cal posar-se en la pell dels altres. Recerca d'expansió i espai personal.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)

Si dubtaves en passar per la perru-queria a la recerca d'una nova imatge, ara pot ser finalment, el moment de dur-la a terme. Reps un extra de bon humor i bona voluntat.

Capricorn (Del 22 de desembre i el 20 de gener)

Si normalment ets reservat, d'un temps cap aquí pots haver arribat a punts d'introspecció que desconei-xies. Potser no ha estat un període divertit però has guanyat serenor.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)

Podries reaccionar de manera poc assertiva davant el que sentiràs com una provocació. Tant si tens raó com si no, compta fins a deu abans de parlar, podries penedir-te'n.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)

Necessites una dosi extra de paciència per defensar els teus ideals o la teva manera de veure la vida. Especialment pel que fa al sector laboral, on no és massa ben entesa.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: