El so dels poemes

El dia 23 d’abril tota la ciutat estigui plena de poemes a través dels punts de llibre

La Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró, i en utilitat per a la celebració de la Festa de Sant Jordi, ha endegat una campanya cultural amb el nom d’El So dels Poemes.Aquest projecte és coordinat per la citada Biblioteca amb la participació del Patronat Municipal de Cultura, l’Associació Comerç del Centre i el Centre de Normalització Lingüística del Maresme.És una campanya pensada perquè el dia 23 d’abril tota la ciutat estigui plena de poemes a través dels punts de llibre. La intenció és que cada ciutadà es passegi per la Biblioteca i per les botigues del Centre de la ciutat i a l’hora de recollir un prèstec o de comprar un producte li donin un poema a través dels punts de llibre.Els punts de llibre editats, que seran individualitzats, corresponen per ordre alfabètic -i entre parèntesi, el fragment del text escollit- als següents autors: Ventura Ametller (Complantes de la torre d’en Ramonet), J.M.Calleja (The princess), Lola Casas (Follet), Joan Carles Gonzàlez Pujalte (Neruda) i Isidre Julià i Avellaneda (Omega). El dia 24 d’abril la Biblioteca presentarà la guia de lectura editada dins d’aquesta mateixa campanya “El so dels poemes”. Guia elaborada per la Bibl. sota el títol “El so dels poemes. Va de poetes, de Mataró i del Maresme”, amb la introducció del periodista Albert Calls i on s’inclouen tots els poetes de l’època contemporània de Mataró amb la seva biografia corresponent.Tot el text precedent és manllevat a la Informació campanya el So dels Poetes-BIB. Pompeu Fabra Mataró.Cal afegir que enguany totes les activitats programades a la B.P.F. per al mes d’abril són dedicades a la temàtica de la poesia. És la primera vegada que s’organitza una campanya d’aquesta mena. I de bon principi, cal donar-li suport. Si més no, per part dels afeccionats i, encara més, dels lletraferits de la poesia. Que s’haurien d’atrevir a fer-se conèixer i figurar amb nom propi en el camp líric de la literatura. Potser cal algun que altre acte públic per incentivar-ne l’estímul i trencar aquest pudor inicial sovint tan freqüent a l’hora de sortir a la palestra.Ens manca una poesia d’ara. Jove. Amb el batec dels dies actuals.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: