Més velocitat, més disbarats

‘Més important que els trens de gran velocitat és més necessari construir plantes potabilitzadores d'aigua de mar’

Seria curiós poder conèixer la llista de persones que han demanat els trens de gran velocitat que passin soterrats fins el centre de Barcelona.

Aquelles persones que són partidàries de les grans velocitats, si pensen que els trens que van a 60 km. per hora són antiquats, que agafin un avió i quedaran satisfets.

La disbauxa que han produit els esborancs importants que les obres soterrades han causat, ha significat que milers de persones que utilitzaven el tren per anar des del seu poble a Barcelona a treballar, estan passant situacions molt complicades.

Es diu que 200 autocars intenten substituir els trens. Això té molèsties pels ciutadans que han d'anar a treballar diàriament. Té un cost important que, tard o d'hora, ens haurem de tocar tots la butxaca.

Més important que els trens de gran velocitat i les instal·lacions necessàries per el seu funcionament, és més necessari construir plantes potabilitzadores d'aigua de mar, per si les reserves d'aigua dels embassaments fossin insuficients per atendre les necessitats d'aigua potable que té la població.

Altre problema que hauria de tenir preferència és que el preu dels habitatges està caríssim i és molt necessària la construcció de vivendes de protecció oficial que els joves puguin adquirir sense les dificultats actuals.

Si resoldre tots els problemes alhora no és possible, amb una mica de sentit de la responsabilitat, cal establir un ordre i donar preferència a solucionar els temes més necessaris i deixar de banda el fardar amb trens de gran velocitat.

A l'hora de distribuir els diners dels impostos que paguem tots els ciutadans, cal ser més realistes i fer servir l'enteniment que, alguns dirigents no el demostren com cal i tenen el deure de fer-ho.

El poble només demana més seny a l'hora d'invertit els diners dels impostos i és de justícia que sigui així.Molt bonic el nou enllumenat del carrer Isern. Potser ara els vianants estaran més protegits dels ciclistes que en totes direccions passen per les voreres a tothora.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: