Per viure cal menjar i beure

Per comprar menjar es necessiten diners. Per aconseguir diners honradament és necessari un lloc de treball. Degut a la crisi econòmica actual, no és fàcil trobar una feina retribuïda

Per comprar menjar es necessiten diners. Per aconseguir diners honradament és necessari un lloc de treball. Degut a la crisi econòmica actual, no és fàcil trobar una feina retribuïda. Ara exposaré una situació que pot passar sense trigar gaire temps. Un propietari d'un pis fa temps que el té en venda, en demana 40 milions de pessetes. Un dia surt un possible interessat que seria comprador per 20 milions. El propietari no accepta la proposta i decideix llogar el pis per l'equivalent a 83 mil pessetes mensuals. Puntualment durant tres mesos cobra el lloguer, però en arribar el segon trimestre, el llogater li comunica que en quedar-se sense feina no podrà complir el pagament acordat. ¿Què fa l'amo del pis? Doncs porta la qüestió al jutjat que, per cert, té centenars d'assumptes en tràmit i no resol el cas fins al cap de cinc anys.La manca de llocs de treball com a conseqüència de la crisi econòmica vigent que empitjora cada dia més, obliga a molta gent a deixar de complir els seus compromisos monetaris. Els preus desorbitats dels habitatges ha motivat la greu manca de feina que pateix el ram de la construcció.Degut a la gran reducció del poder adquisitiu, les botigues venen menys i algunes pleguen. Les fàbriques, en rebre poques comandes, fan una reducció de llocs de treball com a primera mesura i, si la cosa no es resol, al pas del temps no tenen altra solució que tancar la indústria i deixar al carrer a tots els treballadors.Quan siguin milers els ciutadans compromesos en el pagament d'hipoteques, que en quedar-se sense feina no puguin atendre el deute mensual ¿què passarà?La ministra de defensa Carme Chacon, que cobra un modest sou mensual d'un milió de pessetes, va anar a Afganistan a saludar les tropes espanyoles que estan allà per mantenir la pau. Anava acompanyada d'un equip de metges per si tenia naixement durant el viatge. Com podem veure, encara queden persones que són ben ateses i no pateixen greus necessitats econòmiques. Siguem optimistes i esperem que tot millori ben aviat.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: