Josep Digon Vila

Dibuixar amb el nivell artístic amb que ho fa en Josep Digon, requereix unes facultats especials

Dibuixar amb el nivell artístic amb que ho fa en Josep Digon, requereix unes facultats especials. A la cara d'una persona que dibuixa, solament li falta el parlar per trobar-hi una gran aproximació a la realitat.L'art, que no té límits, fa que en Digon lluiti i treballi per arribar a assolir el màxim de perfecció. Constància i facultats per moure's en el món de l'art, aconseguint resultats admirables, és característica que manté viva en totes les seves obres.Una personalitat senzilla que es relaciona amablement amb la gent dels seus entorns que coneix. Un lluitador que camina buscant i descobrint els límits de la qualificació artística, deixant de banda qualsevol tipus de compensació econòmica. Un encert la coneguda frase de "treballar per amor a l'art", que és la seva norma de tota la vida.En aquests temps que vivim, es dóna un extraordinari valor al poder econòmic i no tant a les qualitats personals, siguin literàries, científiques o artístiques.En Josep Digon mereix la consideració de figura de dibuixant de gran categoria, demostrada en les nombroses obres que ha realitzat i continua creant ara als seus 82 anys, que cordialment li desitjo que molts més en bona salut.En Digon és llicenciat en geologia. En la seva vida laboral desenvolupava la seva activitat com a tallador de brillants.Els familiars, amics o coneguts que tenen un dibuix d'en Josep Digon al menjador o sala d'estar, coincideixen en dir que els que visiten casa seva expressen la seva curiositat admirant un dibuix d'en Digon.En cap ocasió ha buscat una compensació econòmica per els seus dibuixos. Un dibuix del Col·legi Salesians de Mataró ha significat merescuts comentaris especials dels que valoren al seu autor.Em complau opinar que la qualitat dels dibuixos d'en Digon mereix el qualificatiu d'extraordinària i és tot un goig poder contemplar-la. A més també és un aficionat jugador de billar!

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: