Aprofitar les oportunitats

Pau Garcia-Milà. Article d'opinió.

Fa temps que em donava voltes pel cap escriure una cosa que crec que és clau pels emprenedors: saber aprofitar les oportunitats que se’ls hi presenten. Entre elles, hi ha la d’aprofitar qualsevol esdeveniment o concurs d’idees per presentar o desenvolupar la seva idea. Afortunadament, els actes d’aquest tipus no són pocs: FinApps Party de La Caixa, 3 Day Startup, els Firts Tuesday… per citar-ne alguns. Fa poc va acabar un concurs d’idees al que he estat seguint-li la pista (Tink Big-Jóvenes) i ja s’han publicat les 120 idees seleccionades per la Fase 2. Algunes acabaran amb finançament, algunes fetes realitat sense finançament i altres simplement desapareixeran, cosa que tampoc és dolent. Si us interessa, les 120 idees seleccionades estan disponibles a internet (thinkbigjovenes.fundaciontelefonica.com) i d’entre elles en destacaré algunes (per rares o simplement perquè m’han sorprès):BUSPoeta (Barcelona)Jaume Costa vol col·locar als autobusos amb trajectes als barris populars de Barcelona petites poesies, penjades en petits cartells, a l’estil dels de WalkYourCity. Perquè en la seva opinió el millor regal que es pot fer a una persona és fer-la somriure.La vida és més fàcil jugant (Saragossa)Sara Rodríguez vol realitzar diferents activitats lúdiques com ara teatre, competicions, concursos… per a nens que passen llargues temporades ingressats als hospitals adaptant-les a les seves capacitats per alegrar-los l’estada.

Escola de família: “Caminantes” (Granada)Vanesa Ortega vol millorar la comunicació entre les famílies i centres educatius, així com la participació dels pares als centres.Deafdisplay (Barcelona)Sara Giménez vol llançar una aplicació mòbil basada en un sistema de vídeos en la llengua de signes internacional de cada punt d’interès turístic a la ciutat. Aquesta App donarà la capacitat a l’usuari de crear-se una ruta personalitzada a partir d’un qüestionari sobre els seus interessos personals així com d’accedir a un llistat d’hotels, restaurants i ofertes d’oci de la ciutat amb un apartat amb totes aquelles accessibles per a les persones sordes.Si coneixeu més iniciatives similars, les podeu comentar! a @pau. S’ha d’aprofitar qualsevol oportunitat.

wwww.paugarciamila.com

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: