Anònims

Nuria Radó i Trilla. Biòloga

Probablement s’havia llevat a l’hora de sempre, cinc minuts més tard de l’hora que s’hauria d’haver llevat en realitat, i havia fet alguna rutina estúpida, com les que fa absolutament tothom, més ràpid del que li hauria agradat. Probablement havia anat a treballar cansat i avorrit, com quasi bé tothom i maleint haver de treballar una nit de festa, per moltes hores extres que fossin. Probablement, hauria preferit ser en un altre lloc, però, malgrat tot, va fer les coses ben fetes, amb responsabilitat i sense vacil·lació. Perquè hi ha gent, segurament menys de la que faria falta, que fa les coses ben fetes. Que es lleva, va a treballar, fa el que ha de fer i ho fa bé i amb professionalitat. Que a vegades s’equivoca, sí, però no pas per negligència. Que potser no fa la feina amb una gran il·lusió, ni amb una especial vocació ni devoció, però sí amb la voluntat i la predisposició de fer-la bé.

Normalment, però, aquests sempre són els que passen més desapercebuts. I és que sovint s’oblida que en una obra de teatre, el teló, en realitat, no s’aixeca; el teló, l’aixequen, encara que el públic no ho veurà mai. No sabrem qui aixeca el teló, qui obre els llums o qui baixa l’escotilló, malgrat que la seva feina sigui imprescindible per al correcte desenvolupament de l’espectacle. De la mateixa manera que ningú no sabrà el nom de qui gravava les càmeres que van permetre veure com l’àrbitre Jorge Larrionda no donava per gol una pilota que havia entrat dins la porteria, ni el del conductor del tren de Castelldefels, que, fent el que havia de fer de la millor manera possible, li va canviar la vida per sempre. Persones normals que fan la feina normalment. Persones anònimes, malgrat que pocs dies després tenen grups al Facebook amb més de cent vint mil persones. És el petit homenatge als anònims.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: