La llei del pèndol

Sènior: Josep Aracil i Xarrié - President d'Eurosènior

Opinió 2017/2018, sènior- la llei del pendol
La llei del pèndol és una de les lleis universals mil·lenàries més conegudes. Set anys de vaques grosses i set anys de vaques magres. És evident que en aquests moments, el pèndol es troba en la seva trajectòria més baixa, en les vaques magres.

Es pot afirmar sense cap tipus de dubte, que s'ha tocat fons, la qual cosa es fa palesa en la manca d'alternatives possibles a un sistema capitalista obsolet, que generi la suficient il·lusió per fer quelcom que doni sentit a la vida. En aquestes situacions és molt difícil proposar canvis socials positius, per més beneficiosos que puguin ser.

Es dona però, el cas excepcional de Catalunya, que podria suposar un primer pas per començar a ser optimistes, iniciant una trajectòria ascendent del pèndol. Moviment que cal aprofitar per recuperar la il·lusió perduda, sense la qual la vida es converteix en un sense sentit, que acaba afectant, la majoria de vegades, al nostre estat de salut i la nostra immunitat, provocant malalties no desitjables.

Cal però ser realistes, apostant per plantejaments comunitaris, que afectin de forma transversal a tota la societat, d'acord amb el moviment sènior, que defensa una societat per a totes les edats, centrada en les persones i no en els diners, vàlida per a tothom.

Cal aprofitar el nombrós capital humà involucrat en el procés, per impulsar un projecte transversal de "vida local 24 hores, incloent-hi el treball", il·lusionador i engrescador per fer possible una Catalunya segle XXI: Més informació a: www.portalpremia.net/localactiv.html

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: