De la idea al projecte

Sènior: Josep Aracil i Xarrié - President d'Eurosènior

Opinió 2017/2018, senior-de la ideal al projecte
Cal estimar la proposta sènior de creació d'una wiki d'àmbit local, com l'eina necessària per empoderar a una ciutadania mancada de projectes engrescadors, com una idea positiva, pendent de convertir-se en un projecte factible de ser posat en funcionament.
Diferents contactes negatius mantinguts amb diverses entitats, demanant la seva col·laboració, han posat en evidència, el fet de trobar-nos davant d'una idea qualificada com a disruptiva, que tot i generar inicialment dificultats per ser posada en marxa, no exclou però, la seva realització.

Aquesta constatació planteja una aposta inicial, que per donar un primer pas cal recórrer a persones, que fora del funcionament normal de la societat, són capaces d'assumir reptes innovadors i creatius, que fa que se les bategin com a frikis, que volen fer una cosa i la fan. Una vegada donat el primer pas, que marca la direcció del camí a seguir, s'amplien molt les possibilitats de participació d'altres entitats o persones.

El fet de trobar-nos davant d'una proposta d'àmbit mundial, tot i que poc desenvolupada localment, pot suposar una realització no fàcil, però sí possible, que requereix ser donada a conèixer, mitjançant una crida a persones més motivades, inicialment informàtiques, en indrets més favorables, com en els mitjans de comunicació local.

Cal no oblidar i tenir en compte, que històricament totes les innovacions i canvis realment importants, comencen a partir d'una petita minoria de gent més agosarada que les fa possibles.(www.portalpremia.net/arxius/wikipremia.pdf).

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: